Shreder Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Περιπλανόμενος στο google, κοιτάζοντας διάφορες φωτογρφίες, ξαφνικά επισκέπτομαι μία σελίδα και κοιτάω το εξής: Με την δίπλα παράγραφο να λέει: The Classic I was the traditional Strat shape with 3 single coilSeymour Duncan Alnico II pickups and a fourth single coil hidden underneath the pickguard purely for hum cancellation. It also sported chrome hardware, a graphite nut, 25 1/2 " scale neck with maple or rosewood fretboard, a vintage style trem and in some cases, a set of Paul Reed Smith locking cam tuners. Controls were 1 volume and 2 tones with a 5 way selector switch. 8O 8O Τα σχόλια δικά σας...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Aπόδειξη ότι υπάρχουν 1000 και ενας τρόποι για να μην βουίζουν οι μονοί μαγνήτες.Γιατί τώρα τελευταία πάθαμε πολύ ζημιά από το ΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ.
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Tετοια πατεντα παιζει και στις gibson blueshawk.Το anti-hum μαγνητακι αποκαλειται dummy coil http://www.blueshawk.info/humbucking_or_single_coil.htm
Shreder Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Aπόδειξη ότι υπάρχουν 1000 και ενας τρόποι για να μην βουίζουν οι μονοί μαγνήτες.Γιατί τώρα τελευταία πάθαμε πολύ ζημιά από το ΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ. Φυσικά και υπάρχουν... Βάζεις και shielding tape στις κοιλότητες και πίσω απο το pickguard και είσαι άρχοντας. (Της υπερβολής :lol: :lol: ) Βέβαια προσωπικά δεν μου φαίνεται και πολύ ενοχλητικό το bzzzzz... Είναι σάν το αγκάθι που έχει κάθε υπέροχο τριαντάφυλλο... (ποπο, λέτε να αλλάζω "στρατόπεδο" και να μην το έχω καταλάβει :lol: )
odis13 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Ειρωνικά το είπα εμένα με αρέσει το ΒΖΖΖΖΖΖ.Και δεν είναι μόνο shielding,είναι noise gates, noise supressors, και δε ξέρω και γώ τι για να μην κάνουν θόρυβο οι μαγνήτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση