PPALEOL Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα ! Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το REASON. Συγκεκριμένα, έχω για κάρτα ήχου την DELTA 66. Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μπορέσω να την ενεργοποιήσω στο REASON ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Χρόνια σας πολλά
gerasimos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 Αν έχεις φορτώσει τους ASIO drivers τότε θα πρέπει να την δεις ως ASIO στα Preferences --> Audio (δεν θυμάμαι τα ονόματα των μενού ακριβώς, δεν το έχω μπροστά μου). Γεράσιμος
PPALEOL Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 Τους έχω φορτώσει και παρόλα αυτά δεν την βλέπω. Μήπως πρέπει να το ξαναεγκαταστήσω? ευχαριστώ
gerasimos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 :? Πρέπει να πάω στο μηχάνημα μου για να το δω αυτό...ελπίζω να με προλάβει κάποιος άλλος μέχρι τότε :) Έχεις κάποιο άλλο μουσικό πρόγραμμα για να ελέγξεις αν έχουν εγκατασταθεί σωστά οι ASIO drivers; Γεράσιμος Υ.Γ. Reboot έχεις κάνει να υποθέσω...
PPALEOL Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2005 ναι έχω το nuendo και μου δουλεύει μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση