Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Παιδια χιλια συγγνωμη για το ακυρο ποστ, αλλα μιλατε για φεντερ και ειπα να ρωτησω για να μην ανοιγω καινουριο θεμα:

Το metal plate (ξερετε... εκει που βιδωνει ο λαιμος) των τελε και στρατ, τι ακριβεις διαστασεις εχει? Και η αποσταση μεταξυ των βιδων και των βιδων απο τις ακρες ποση ειναι?

Ευχαριστω, και παλι συγγνωμη για το ακυρο ποστ.

Δημοσιευμένο

Εδώ και σε δράση, είναι κούκλα, η επόμενη αγορά μου.

Τα ποντεσιόμετρα και τα καπάκια των μαγνητών θα πανε να πιούν καφεδάκι με το που θα ρθει.

www.facebook.com/pulsedot

• Moderator
Δημοσιευμένο

@Enema,

0131_1lg.jpg

The plate is 2" x 2-1/2" (50.80mm x 63.50mm). Mounting holes are spaced 1-1/2" x 2" (38.10mm x 50.80mm) center-to-center. Drill 1/8" (3.00mm) diameter holes in the neck, and 3/16" (4.75mm) diameter holes in the body.

Γενικά το www.stewmac.com έχει διαστάσεις για τα πράγματα που πουλάει. :wink:

• Moderator
Δημοσιευμένο
ελλειψει αντιστοιχης λεξης στα ελληνικα...........προκειται περι abomination...............
:lol: :lol: :lol: :lol:

Θα συμφωνήσω άλλη μια φορά με τα χρωματικά γούστα του fenderiarhs.

Ναι ρε παιδιά....δεν είναι και τόσο όμορφη.... :lol:

Να της βάλεις πράσινη γιρλάντα και μπάλλες και να τη στολίσεις για τα χριστούγεννα είναι.. :lol: :lol: :lol:

Αν είχε κλασσικό headstock θα μου άρεσε περισσότερο. :wink:

Δημοσιευμένο
1

Βέβαια' date=' περιμένετε να δείτε σε λίγο που ο superfunk θα δει ότι έγραψα ότι δεν μου αρέσει το χρώμα της συγκεκριμένης JM. Θα με πει σίχαμα και βγδελυρό ον, μπάζο με χαμηλό IQ, κτηνοβάτη και παρενδυτικό. :lol: :lol: :lol: :lol: Εκεί να δείτε κόντρα. :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλά είναι κατανοητό, έτσι μιλάμε κάθε μέρα. :lol: :lol: :lol:[/quote']

Είσαι είσαι!

ΣΦ το βλέπεις; Ε; Το Βλέπεις;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Moderator
Δημοσιευμένο
1

Βέβαια' date=' περιμένετε να δείτε σε λίγο που ο superfunk θα δει ότι έγραψα ότι δεν μου αρέσει το χρώμα της συγκεκριμένης JM. Θα με πει σίχαμα και βγδελυρό ον, μπάζο με χαμηλό IQ, κτηνοβάτη και παρενδυτικό. :lol: :lol: :lol: :lol: Εκεί να δείτε κόντρα. :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλά είναι κατανοητό, έτσι μιλάμε κάθε μέρα. :lol: :lol: :lol:[/quote']

Είσαι είσαι!

ΣΦ το βλέπεις; Ε; Το Βλέπεις;

Ε βέβαια... θα έχει κάθε δίκιο να μου πει αυτά και χειρότερα.... Ακούς εκεί ... να διαφωνήσω. :lol: :lol:

Λογικό είναι....για παράδειγμα, τις προάλλες στο γραφείο, μια νεοπροσληφθείσα με ρώτησε αν θέλω γάλα στον καφέ και της είπα

"Τι λες μωρή κ@$#%λα ? Αδερφή είμαι να βάλω γάλα?"

(Της έριξα και 2 χαστούκια - αύριο νομίζω βγαίνει από το νοσοκομείο) . Αλλά είχα δίκιο. Ακους εκεί .... γάλα ... Εγώ γάλα?

Αμα δεν ξέρει....γιατί μιλάει? Εγώ φταίω?

Δημοσιευμένο
Ε βέβαια... θα έχει κάθε δίκιο να μου πει αυτά και χειρότερα.... Ακούς εκεί ... να διαφωνήσω. :lol: :lol:

Λογικό είναι....για παράδειγμα' date=' τις προάλλες στο γραφείο, μια νεοπροσληφθείσα με ρώτησε αν θέλω γάλα στον καφέ και της είπα

[b']"Τι λες μωρή κ@$#%λα ? Αδερφή είμαι να βάλω γάλα?"[/b]

(Της έριξα και 2 χαστούκια - αύριο νομίζω βγαίνει από το νοσοκομείο) . Αλλά είχα δίκιο. Ακους εκεί .... γάλα ... Εγώ γάλα?

Αμα δεν ξέρει....γιατί μιλάει? Εγώ φταίω?

Τελείως άσχετο με το θέμα (ποίο θέμα αλήθεια;...) αλλά ρε Χαρίλαε...

Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το παραπάνω post! Έδωσες ρέστα! Kudos... :D

Yes it is!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...