Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Πάλι καλά που σ' έχουμε και σένα Npap και επαναφέρεις την Τάξην και την Ασφάλειαν στο φορουμ τούτο.** δηλαδή με προσφωνείς Νpap ..αδόπουλο φίλτατε bouk???? :roll: Όχι....Παππακό. :lol: :lol: :lol: :lol:
boukas Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Του 24ου και μισού αιώνα! ¶σχετο, αλλά το πήρες στραβά Npap; Πες μου ότι το πήρες, πες μου ότι το πήρες! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Guru Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 καλα που δεν με ειπες και Νπαπαρέζο... :P στο λέω ότι το πήρα, στο λέω ότι το πήρα.. :P ΥΓ. την τελευταία νύχτα μου, απόψεεεεεεεεε την περνάωωωωωωωωωωωω...λα λα....#λααααα (σαν εργένης..) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Έ, τράβα τότες σε κανά κωλόμπαρο βρε ατιμούτσκο και άσε το noiz, εδώ θαμαστε και Μ.Γ. (μετά γάμου)! LEGO people live in houses made of their own flesh.
neeq Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 εδώ θαμαστε και Μ.Γ. (μετά γάμου)! Απλά θα γίνετε "αυτοί οι λεχρίτες οι φίλοι του, που τον παρασύρουν και ούτε το πουκάμισό του δεν πρόλαβε να σιδερώσει". Ότι καλύτερο εύχομαι npap. :cry: Με πήραν τα ζουμιά.
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Guru Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 πρόσεχε τι γράφεις Κώστα μ'...περιπολεί και το αντίπαλον δέος... εγώ είμαι καλόοο παιδί...όπως πάντα είχες να το λες...8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 Guru Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2007 πέστα ρε neeq..(thanks)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
giannis Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Λίγο iso ρε παιδιά..Τι είναι αυτά που λέτε??Εξυπνάκηδες όλο απωθημένα..Μάλλον η βιταμίνη F έχει μεγάλη ζήτηση!!! :lol:
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Giannis τώρα μου θύμισες ένα τεύχος Λούκι Λουκ, που πατάει κάποιος την ουρά του Ραντανπλάν στην αρχή της ιστορίας και αυτός το καταλαβαίνει ακριβώς πριν το τέλος :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Και κάπου ακούω τον Παπαδόπουλο να φωνάζει στο βάθος "ΠΥ.... ΠΥ.... ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!" LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση