Enema Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Καλησπερα :D Μολις εβγαλα prepaid καρτα, και θελω να αγορασω απο gfs. Αλλα, εχω μια απορια. Τις διευθνησεις και ολα αυτα τα συμπληρωνουμε με γκρικλις? Δλδ θα πρεπει να βαλω Adress: Trelou kitharista 8 καπως ετσι? Στο state τι συμπληρωνω? Θενξ :?
Angelos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Greeklish fιsika kαι καλλίτερα με κεφαλαία. Στο state δεν χρειάζεται κάτι, δεν εχουμε states στην Ελλάδα (αν και έτσι που πάμε ... )
Enema Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Oποτε θα κανω την παραγγελια και ο θεος βοηθος. (/me προσευχεται)
starscream Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 με greeklish και κατά προτίμηση όπως είναι γραμμένο στην πινακίδα του δρόμου σου, για να διευκολύνεις τους ταχυδρόμους/courier. από εκεί και πέρα αν έχεις σωστά χώρα, πόλη και ταχυδρομικό κώδικα το δέμα αποκλείεται να χαθεί. το πολύ να το παραλάβεις από κάποιο τοπικό ελτα ή γραφείο courier. έτσι και αλλιώς η διανομή θα γίνει από έλληνες από τη στιγμή που θα έρθει το αεροπλάνο. για τον πωλητή δεν έχει σημασία γιατί θα τα κάνει copy-paste στο δελτίο αποστολής.
Enema Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Απαιτουσε κατι στο state. Εβαλα παλι την πολη μου (Σερρες). Καλα δεν εκανα?
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 στο state καλύτερα να βάζεις Ν/Α (not applicable) ώστε να καταλάβουν καλύτερα όσοι κάνουν την αποστολή σε φόρμες πολλών καταστημάτων των ΗΠΑ συχνά υπάρχει αυτή η επιλογή για όσους παραγγέλνουν εκτός ΗΠΑ
nicktgr15 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Εχω πάρει και εγώ έναν gfs εδω και 2 βδομαδες,αλλα δεν έχει φανεί ακόμη. Ποσο καιρό κάνουν με τον πιο φθηνο τροπο αποστολής;
Enema Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Συνονοματε nick, και γω τον φτηνο τροπο αποστολης επελεξα :D Παντως μεσα σε 2 μερες, μου ειπε οτι τα αντικειμενα μου (πακετο 1/3) εφυγε (shipped). Ειδωμεν. Μονο να μην περασει τελωνειο. Αμα περασει τελωνειο και γω δεν εχω κανενα αθηνα τι κανουμε βρε παιδια?
fleamail Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Mην αγχώνεσαι δεν πρόκειτε να περάσει τελωνείο! Στο σπίτι να περιμένεις ένα χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ με το οποίο θα πας να παραλάβεις το δεματάκι από το καινούργιο ταχυδρομείο στη Κωστοπούλου. Από GFS για Σέρρες με το Airmail συνήθως κάνει 7 εργάσημες από την ημέρα αποστολής... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Enema Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Nα 'σαι καλα βρε fleamail μου εφτιαξες την μερα :D:) Τωρα θα πεσουν οι ερωτησεις του αγχωμενου: Σιγουρα ετσι? (για το τελωνειο - καλα μην βαρας :P ) Tωρα οσων αφορα την παραγγελια μου: Ειδα σημερα 2 μαιλ απο τζιεφες. Ομοια. Ελεγαν περι της παραγγελιας μου οτι εγινε shipped. Oλα οκ συμφωνα με το μαιλ αλλα, στο σαιτ λεει: Order Status: Some items did not get shipped. Tracking: * USPS Shipment * USPS Shipment * USPS Shipment * USPS Shipment * USPS Shipment Τι θελει να πει ο ποιητης? Ποια αντικειμενα δεν εφυγαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση