chrismes Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/chrismes/poio%20kommati%20einai%20.mp3 επειδη το ψαχνω για κατι μηνες και δεν μπορω να βρω ακρη οποιος το ξερει η τιτλο η το ονομα του συνθετη θα το εκτιμουσα πολυ να μου το πει . ευχαριστω !!!!!!!!!
chrismes Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 ααααααααα !!! ξεχασα να πω οτι εδω το εχω παιξει εγω αλλα δεν θυμαμαι πολυ και μαλλον μετα την 1η φραση ειναι λαθος .
DimitriosUK Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Το κανονικο ειναι με πιανο,εεε?? Αυτο δεν ηταν παλια στο σημα της Προοπτικης(εταιρια διανομης κινηματογραφου)??? Πρεπει να το εχω καπου (αναμεσα στα τουλαχιστον 50000 mp3 μου).Θα το ψαξω με πρωτη ευκαιρια. Πολυ ομορφο θεμα -εχω προσπαθησει και εγω να το παιξω στην κιθαρα - ειδικα οταν γινεται γρηγορο!!! http://www.myspace.com/jimmylahanis
zestair Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Κανονικά είναι με κιθάρα κτλ. Είναι Rene Aubry. Ο δίσκος νομίζω είναι το ''Plaisir d'amour '' :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Σόρρυ βλακεία. Τους έχω ξαναμπερδέψει...
JAM Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Είναι το "STRUGGLE FOR PLEASURE" από Wim Mertens. Δίσκος (soundtrack) : belly of an architect. Καταπληκτικός δίσκος, καταπληκτική ταινεία επίσης ! www.intravenus.gr
chrismes Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 struggle for pleasure οντως . και μενα μου ειχαν πει οτι ειναι rene aubry και κατεβασα ολη την δισκογραφια του .ευτυχως οχι αδικα . εχει γραψει πανεμορφες μουσικες και αυτος. thanx guys !! ηξερα οτι θα μου το πειτε !!!!!! ΤΣΑΚΑΛΙΑ εισαστε !!!!!!!!! ρε παιδες μημπως καποιος απο εσας το εχει με κλασσικη κιθαρα να μου το στειλει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση