Granule Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Δεν πειράζει. Πάντως υπάρχει ΚΑΙ εκεί... Μου κίνησες την περιέργεια πάντως...Γιατί τόση μυστικοπάθεια για κάτι που με ένα απλό search στο google το βρίσκεις; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το "όχι δυστυχώς" = μυστικοπάθεια....; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Καλό.......! Υ.Γ. Δεν πειράζει....; Τι να πειράξει...; Ποιόν να πειράξει....; Και από πού έως πού να πειράξει....;
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Καλά άστο, βαριέμαι ... Καληνύχτα...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Granule Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Καλά άστο' date=' βαριέμαι ... Καληνύχτα...;)[/quote'] no worries........ μην δικαιολογήσαι....... αλλά αν βαριέσαι να προσέχεις τι διαβάζεις και που καταλήγεις........ :wink:
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 αλλά αν βαριέσαι να προσέχεις τι διαβάζεις και που καταλήγεις........ :wink: Θα το έχω υπόψιν μου στο εξής. Σε ευχαριστώ. www.facebook.com/YourPaintedSmile
Granule Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 αλλά αν βαριέσαι να προσέχεις τι διαβάζεις και που καταλήγεις........ :wink: Θα το έχω υπόψιν μου στο εξής. Σε ευχαριστώ. Παρακαλώ...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Σε ευχαριστώ Granule Μπορείς να μου δώσεις το λίνκ που βρήκες το κείμενο μήπως βρώ και καμιά άλλη άκρη; http://ccrma.stanford.edu/~jos/pasp/Artificial_Reverberation.html Αξιόλογη σελίδα. Σε ευχαριστώ elavd ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Ξέρω ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτιαχτούν τέτοια άρθρα και να αναρτηθούν στο Noiz, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ χρήσιμο και θα μπορούσε να αυξήσει αρκετά την επισκεψημότητα στο φόρουμ. Γιατί βρε παιδιά δεν φτιάχνετε ένα Noiz Wiki ; ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση