longshadow Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Ξεσκονιζοντας παλιες κασσετες βρηκα μια παλια ηχογραφηση(15 χρονων και βαλε)..ειναι ενα δειγμα απο το foxy lady παιγμενο απο 2 οργανα συν drum machine προγραμματισμενο απο εμενα..τα δυο οργανα ειναι ηχογραφημενα μαζι και ταυτοχρονα με το drum machine σε ενα απλο deck της εποχης (η προ pc εποχη ηταν ενας διαφορετικος κοσμος)....ενας φιλος παιζει κιθαρα κι εγω παιζω μπασο (κιθαρα με octaver συγκεκριμενα) και ταυτοχρονα τραγουδαω (ετσι νομιζα τοτε τουλαχιστον :lol: )..http://www.box.net/shared/qd0z6r8h0u... το δειγμα κανει γυρω στα 2.5 λεπτα να κατεβει.......(ε ρε γελια που εκανα οταν το πρωτοακουσα εχθες! :lol: :lol: )
Ajowerty Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Πώς έγινε η ηχογράφηση....; :?: Εννοώ, ήταν προ PC εποχη, σωστά...; :? EAVY METAL IS THE LAW
longshadow Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 ολα μεσα σε μια κονσολιτσα η οποια κατεληγε σε ενα απλο κασετοφωνο deck το οποιο ηχογραφουσε...καμμια δυνατοτητα edit μετα την ηχογραφηση...παιγμενα ολα live...για να αρχιζουμε ολοι μαζι προγραμματιζαμε το drum machine να "δινει τεσσερα"...τα τετρακαναλα μαγνητοφωνα της εποχης ηταν αρκετα τσιμπημενα στις τιμες..
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Ωραίοιιιιιιιι. Μόλις το άκουσα και δεν ξέρω γιατί (ΟΚ, μάλλον ξέρω.... :lol: ), αλλά με γύρισε κι εμένα 15 χρόνια πίσω. :wink:
george_electron Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2007 μα καλα,ειναι καποια ξεχασμενη ηχογραφηση του χεντριξ? Ειπες οτι δεν τραγουδας καλα? Εμας μας ρωτησες :) πολυ καλο,μπραβο,τι να την κανεις την τεχνολογια αμα δεν εχεις εμπνευση :wink:
Earendil Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2007 Ρε άντε από κει, μια χαρά είναι! Το έχω σε χειρότερη εκτέλεση! The Low Budget Orchestra's Early Years Unveiled! :lol: Not for the faint at heart: http://www.box.net/shared/3mhte68ido Οκτώβρης 2001. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
pastelius Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2007 Το έχω σε χειρότερη εκτέλεση! The Low Budget Orchestra's Early Years Unveiled! :lol: http://www.box.net/shared/3mhte68ido Sapila ole. :lol: Ρεζίλι μας έκανες ρε (πάλι). :lol: Να γιατί οι drummer δεν πρέπει να τραγουδάνε :lol: :lol: feel da FUNK blast
longshadow Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 high guys, i'm back...καλο χειμωνα σε ολους (αν και δεν το βλεπω με ολα οσα συνεβησαν)...ημουν σε εναν μπαρουτοκαπνισμενο νομο(λακωνια) αλλα ευτυχως δεν κινδυνεψα...για να ελαφρυνω το κλιμα και να επανελθω "on topic" εχω να πω οτι..."The Low Budget Orchestra KICKS ASS!!!" :lol: :lol:
pastelius Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 ..."The Low Budget Orchestra KICKS ASS!!!" :lol: :lol: Σιγά τα ωά :lol: :lol: feel da FUNK blast
Earendil Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 ..."The Low Budget Orchestra KICKS ASS!!!" :lol: :lol: Σιγά τα ωά :lol: :lol: Agreed! :mrgreen: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση