Costas_SD Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Καλημερα.Θελω να κανω μια αναβαθμιση στον η/υ αλλα εχω μια απορια... τωρα εχω 2 δισκους ide (ετσι λεγονται?) και θελω να τους συνδεσω στην νεα μητρικη που ας υπο8εσουμε θα δεχεται 2* ide και 3*sata2 Εαν συνδεθουν οι 2 δισκοι στις αντιστοιχες θεσεις ide εχω και ενα dvd-rw το οποιο πρεπει να συνδεθει και αυτο καπου...που μπορει αυτο?
animae Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Καταρχην μην υποθετεις, κοιτα ποσες υποδοχες ide εχει η μητρικη σου. Aν εχει 2, τοτε στο ενα καλωδιο θα εχεις τους σκληρους και στο αλλο το dvd. Αν εχει μονο μια, τοτε θα πρεπει να αγορασεις ανταπτορα για να μετατρεψεις το ide σε sata. Κill the wise one!
Costas_SD Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 α καταλαβα οκ.2 ide θα εχει οποτε οπως ειπες στο ενα καλωδιο οι δισκοι και στο αλλο τo dvd
uvm Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 να ρωτήσω ποια μητρική αγόρασες? επειδή και εγώ θέλω να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν μπορώ να βρω εύκολα μητρική με 2 IDE κανάλια για να βάλω τους παλιούς σκληρούς μου (3 στον αριθμό+1 DVD RW). Εκτός και αν γίνεται αυτή η μαγκιά με τον αντάπτορα, forensick? https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Προτείνω ό,τι έχεις σε IDE να το βάλεις στο SATA σκληρό, ούτως ή άλλως τα GB είναι πλέον πολύ φτηνά και καλύτερα να πάρεις έναν επιπλέον SATA που θα σου δίνει τα δεδομένα πολύ (μα πάρα πολύ) πιο γρήγορα από ότι το IDE. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Psyberbass Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 αν βαλεις στην ίδια καλωδιοταινία ενα σκληρο με ενα cd/dvd drive θα ρίξεις της ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων του σκληρού και έτσι θα αποδίδει χειρότερα. γι αυτό βάλε σε ένα καλώδιο 1 ή 2 σκληρούς και τα cd μόνα τους. αν η μητρική δε δέχεται sata υπάρχουν αντάπτορες που συνδέονται σε pci όπως π.χ οι καρτες ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση