animae Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 janick, η Ltd ec1000 ειναι? Κill the wise one!
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 αλλο ενα πιτσιρικι που μασ βαζει τα γυαλια :wink: δειτε μεχρι το τελος που του δινουν και τρελο δωρακι :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
gangster Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Mόνο και μόνο για της φατσούλα του πιτσιρικά όταν του δίνουν το δώρο, αξίζει! :D one colour: black - and shades of grey
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: You are wrong f**ked and overatted...
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: Θα στην πάρω του χρόνου στη γιορτή σου... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
gangster Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: Πολύ "διεγερτική" η συγκεκριμένη κιθάρα! κοινώς καύλα :wink: one colour: black - and shades of grey
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 αλλο ενα πιτσιρικι που μασ βαζει τα γυαλια :wink: δειτε μεχρι το τελος που του δινουν και τρελο δωρακι :wink: ρε το π....τη τι κιθαρα του δωσανε....και να επαιζε και τιποτα... ελα πλακα κανω....αν συνεχισει ετσι θα γινει τρανος..... αλλα στη κιθαρα επιμενω.... :evil: :evil: :evil: αντε υγειες!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: Θα στην πάρω του χρόνου στη γιορτή σου... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα!!Εγώ τι να σου πάρω στη γιορτή σου;;; :lol: :lol: :lol: Παιδιά μια αναζήτηση που έκανα πρόσφατα με εκανε να πέσω πάνω στον Shawn Lane ο οποίος ενώ είναι τεχνικαράς τρελός ωστόσο τα κομμάτια των δίσκων του(όσα μπόρεσα και άκουσα) είναι πολυ ισορροπημένα :D http://www.youtube.com/watch?v=57q5zdvMw58 Δε χρειάστηκε πολύ για να μου φύγει ο κάτω γνάθος :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Εγώ τι να σου πάρω στη γιορτή σου;;; :lol: :lol: :lol: Ε, ένα Rickenbacker 4003 αν έχεις την καλοσύνη.... :D :D :D :D :D Φαντάζομαι θα έχεις εύκαιρα χρήματα της τάξεως των 2000 ευρώ και βάλε....Ε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 στον Shawn Lane ο οποίος ενώ είναι τεχνικαράς τρελός 'ΗΤΑΝ' τεχνικαρας τρελος θες να πεις. :wink: μας εχει αφησει απτο 2003 αν θυμαμαι καλα :cry: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση