not_guilty Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα αυτός.. Πάω να τον ακούσω τώρα... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.
brougos7 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Νικος Καρβελας - Ολα η τιποτα ;D ;D ;D
harisexp Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Αχ παιδακι μου τι μου θυμισες.. Θυμαμαι που παιρνουσανε οι γερμανοι απο κατω με βηματισμο και εγω ακουγα την κασετα της ραφαελα καρα με την αδερφη μου :'( Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
bassmike7021 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Metallica - S&M... Bass till I die!
ginargiros Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Nirvana - In Utero (σε κασέτα φυσικά)
acidhoh Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 σε cd to no prayer for the dying apo maiden!!!!!!!δεν ηξερα τοτε και πηγα συμφωνα με το εξωφυλλο. lol
pianistas78 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 mc hammer - cant touch this
sakisthegr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Για δίσκο δεν ξέρω.... Είχε παλιά ο πατέρας μου δισκάδικο και μεγάλωσα εκεί μέσα !!! Προσωπικά δικός μου προφανώς καποιος με Μαγια τη Μέλισσα , Στρουμφάκια κτλ που τον είχαν πάρει για μένα ! Για cd, το Brothers in Arms των DIRE STRAITS. Nothing is said that has not been said before...
PearlJam11 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτη κασσέτα, Guns N Roses - Appetite for Destruction, δώρο της μαμάς... ;D ;D ;D Πρώτο cd, Manowar - Kings Of Metal Πρώτο βινύλιο, Pearl Jam - Vitalogy,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση