blues power Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 ;D και απ'οτι βλέπω φίλε bluezlick... :) :) :)....το bluezlick έπεσε κάτω από την bluezlickιά !!! Αψογα! ;D
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 ;D και απ'οτι βλέπω φίλε bluezlick... :) :) :)....το bluezlick έπεσε κάτω από την bluezlickιά !!! Αψογα! ;D xaxaxaxaxaxa ειχα καλο δασκαλο για αυτο! :P ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
ToneMeister Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 το πρώτο cdάκι μου το πήρα στην τρυφερή ηλικία των 11 και ακόμα το ακούω! SMASH όνομα και πράμα, τα ’’σπάει’’ ;) Ε = mc^2 = Fb
kilon Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
thecrypt13 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 τα 2 πρώτα μου βινύλια ήταν: και το πιο πρόσφατο βινύλιο που αγόρασα σήμερα...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 LEGO people live in houses made of their own flesh.
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 κώστα σοβαρά μιλάς? πώς και έτσι? φοβερό απόκτημα! έγω αγορασα το 82 το meddle των Pink Floyd Μου άρεσε το the wall που είχε αγοράσει η (μεγαλύτερη) αδελφή μου και πηγα στο δισκαδικο της γειτονιας και αγορασα στην τυχη τον καλυτερο μου δισκο ever. (ή μήπως επειδή ήταν ο πρώτος?) https://www.facebook.com/automaton.athens
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Μπα, μην σκας, και γω στα τυφλά το αγόρασα, χωρίς να έχω ακούσει τίποτα από τον μπάρμπα-Syd. Απλά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η όλη ιστορία του, και λέω "δεν μπορεί, καλός θα είναι". Και η ιστορία με δικαίωσε. LEGO people live in houses made of their own flesh.
dalla_vale Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 Εγώ σαν νέος (γεννηθείς το 1991) το 1ο μου ήταν το black album!!
sunrise106 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 1. KISS - Unmasked 2. Queen - The game 3. 16 Χρυσές Αναμνήσεις ::) :P :D Σε βινύλιο εννοείται !!! ***Διόρθωση*** Βινύλια (αρχές `80) 1. KISS - Unmasked 2. 16 Χρυσές Αναμνήσεις ::) :P :D 3. ??? Κασσέτες (αρχές `80) 1. Queen - The game 2. Knack - Get the Knack 3. KISS - Dynasty CD (αρχές `90) 1. Sliver OST ::) 2. Marc Almond - 12 years of tears (live) 3. Pink Floyd - live (τη συσκευασία με την μπαταρία και το κόκκινο led που αναβόσβηνε) http://i11.tinypic.com/6p55f10.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση