V.P. Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 χαιρετω,και θελω παλι τα φωτα σας.... :D επειδη προκειται να αγορασω μια στρατ (δυστυχως οχι στο αμμεσο μελλον :( ) κοιτωντας στα διαφορα σαιτ παρατηρησα μια μεγαλη ανομοιογενεια οσον αφορα τα χρωματα των "white" fender.Συγκεκριμενα αυτες τις βρηκα olympic white: 1) 2) 3) αυτες vintage white: 1) 2) 3) και αυτη σαν artic white η οποια μου φαινεται ιδια με την olympic : οποτε ποια τελικα ειναι η σωστη απο καθε κατηγορια χρωματος??? ή αν εχετε εσεις καποια αντιπροσωπευτικη φωτογραφια... P.S. ΝΑΙ κοιταξα στο σιτε της fender αλλα και εκει δν εβγαλα ακρη και ΝΑΙ το καλυτερο θα ηταν να παω σε ενα μαγαζι να δω απο κοντα αλλα δν εχω χρονο τωρα... EDIT: δν εμφανιζονται οι εικονες... μαλλον θα τις ξαναβαλω μεσω imageshack...sorry για το ακαταστατο του ποστ μου :(
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Το άσπρο είναι δύσκολο χρώμα και δεν φωτογραφίζεται εύκολα, πάντα δείχνει διαφορετικά με τα φώτα. Μερικά καλά παραδείγματα πιστεύω: Olympic white strat: http://www.elderly.com/fmic/items/FAS-OWT-MPL.htm Vintage olympic white strat: http://www.elderly.com/fmic/items/F62S-OWT.htm Arctic white strat: http://www.themusiczoo.com/FenderRobinTrowerStratocasterR24031.html Η arctic white απ'ότι καταλαβαίνω έχει κρεμοειδές άσπρο χρώμα ενώ η olympic έχει γυαλιστερό άσπρο. Το vintage άστα βράστα μάλλον διαφέρουν πολύ από όργανο σε όργανο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δυστυχως οτι και να σου απαντησουμε και οτι φωτο και να ποσταρουμε παλι δεν θα σε βοηθησουμε. Το "ασπρο" ειναι το δυσκολοτερο στη φωτογραφηση χρωμα και ετσι η φωτο σχεδον ποτε δεν αντιστοιχει στην πραγματικοτητα.. :wink: Παντως για να σε παρηγορησω ολες οι παλιες Fender ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ειχαν το OLYMPIC WHITE (ασπρο-κατασπρο κι απο την πετρα ξεξασπροτερο :lol: ) το οποιο απλα οταν παλιωνε κιτρινιζε (οπως αλλωστε και το blond το οποιο γινονταν butterscotch) . Τις "παλαιωσεις" αυτες προσπαθει να μιμηθει και η Fender και βγαζει αυτα τα χρωματα τυπου vintage white. Εν κατακλεδι αν θες μια κατασπρη κιθαρα χτυπα μια olympic white αν θες να "κιτρινιζει" χτυπα μια arctic white (ελαφρυ κιτρινισμα) η μια vintage white (εντονο κιτρινισμα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
V.P. Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Το άσπρο είναι δύσκολο χρώμα και δεν φωτογραφίζεται εύκολα' date=' πάντα δείχνει διαφορετικά με τα φώτα.[/quote']ισχυει... σε αυτα που εδωσες η olympic ειναι σαν ειδη υγιεινης :D και η vintage δν εχει την κιτρινιλα που εχουν αυτες που παραθετω....παντως εγω την δευτερη φωτο απο τις olympic ψαχνω να βρω τι ακριως ειναι...εκει θα καταληξω.. :wink:
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 σε αυτα που εδωσες η olympic ειναι σαν ειδη υγιεινης :D Κάνεις μεγάλο λάθος...σαν ολυμπιακά είδη υγιεινής 8) Μην περιμένεις και δώρο το μπιντέ βέβαια :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Επισης εμενα μου φαινεται διαφορετικο αν ειναι με rosewod ταστιερα η maple... Λογω αντιθεσης...
Ajowerty Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Παίρνεις μαύρη και τελειώνεις.. Να ασπρίσει αποκλείεται.. EAVY METAL IS THE LAW
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Παίρνεις μαύρη και τελειώνεις.. Να ασπρίσει αποκλείεται.. ¶μα την τρομάξεις κανένα βράδυ μπορεί :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Προσωπικά αν έπαιρνα άσπρη strat, θα επέλεγα το ημιδιάφανο "Mary Kaye" white με maple: Ενώ αν έπαιρνα με rosewood ταστιέρα, Olympic White αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με mint green pickguard: ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 για να παρει κανεις Mary Kaye strat πρεπει να ειναι large 4500 ειναι αυτα :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση