Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εγω παλι, εχω εδω και 3 χρονια μια Sg Angus young...Η κιθαρα αυτη, αν ειχε λιγο παχυτερο μανικι θα ηταν η απολυτη κιθαρα για μενα..PAF στον neck, signature Angus @ bridge, lyre vibrola tremolo...Η κιθαρα ειναι οσο βαρια ειναι η tele μου,Το rosewood, οταν παιζω για πολυ ωρα μου λαδωνει τα fingertips και ο ηχος της και το systain την ειναι απλα killer. Για το ηχοχρωμα ουτε κουβεντα..Ειδικα στο open E κουρδισμα που παιζω συνηθως βγαζει μια τρομερη vingageιλα. Επισης εχει κανει απειρα ταξιδια με τρενα,πλοια, αεροπλανα, λεωφορεια, εχει φαει ΑΠΕΙΡΕΣ σαβουρες και δεν εχει παθει τιποτα...Τι να πω;; Επεσα στην περιπτωση; Δεν ξερω..Αν αυτη η κιθαρα ειναι χαρακτηριστικο δειγμα gibson, πραγματικα η gibson, φτιαχνει μερικες απ τις καλυτερες κιθαρες στον κοσμο, thats for sure..

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Βεβαια! :lol:

Χειροποδαρα δεμενο με πηγαν στο Scotsdale!! :lol:

Παντως σοβαρα μιλωντας παντα η Tele ηταν το μωρο μου,ολες οι αλλες απλα "παρασπονδιες" ηταν! :lol:

Παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη η LP std ειναι μακραν η λιγοτερο ενδιαφερουσα κιθαρα της GIBSON οσο κουφο και να ακουγεται...

Κατα την δικη μου γνωμη οι "ιεραρχια" των solid body GIBSON θα επρεπε να ειναι ως εξης

Νο.1

1958%20gibson%20les%20paul%20special%20tv%20yellow%20b1.JPG

No.2

gibson_firebird.gif

No.3

76%20sgcust%20b1.jpg

και τελευταια και ...καταϊδρωμενη η Les Paul :lol: :lol:

Εγω παλι, εχω εδω και 3 χρονια μια Sg Angus young.

η A.Y εχει LTJ...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Ουάου. Που τις ξέθαψες αυτές, είναι πραγματικά αρχαίες (για την Junior κια την Custom λέω...) 8O

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Μπά είσαι λάθος σουπερφακ, η firebird με τους τρεις μινι είναι η πρώτη και καλύτερη. Ου και κρα!

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

ενταξει την βαζω ΙΣΗ με την Special του 59,ok? :lol:

273919.jpg

χαλαρα μια απο τις ομορφοτερες κιθαρες ever! (αν και η vibrola ειναι ανετα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τρεμολο συστημα που εχει κατασκευαστει ποτε.. :lol: )

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι η Gibson δεν την κανει flagship guitar μια και

1.εχει... 10 φορες το sustain της Les Paul :lol:

2.ειναι πιο εργονομικη και ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ

3.ειναι ομορφοτερη γιατι...μοιαζει με Fender.. :lol:

4.εχει πολυ καλυτερο ,καθαροτερο και ΕΥΕΛΙΚΤΟ ηχο....(ειδικα αν πεταξεις τους αθλιους κεραμικους mini της Gibson & βαλεις ενα σετ SD Vintage Mini Hums)

Δημοσιευμένο

Το ΣΩΣΤΑ ρυθμισμενο Βigsby ναι,η vibrola ομως δεν παλευεται με ΤΙΠΟΤΑ,ενα κατεβασμα κανεις και βρισκεις τη ρε ....σε σολ.... :lol: ειναι ομως οντως ΚΟΥΚΛΙ το tailpiece της...

Δημοσιευμένο

Οχι ρε, εμενα τουλαχιστον (οταν οι χορδες ειναι μεχρι 2 βδομαδων, λογω του τοξικου μου ιδρωτα :D) ειναι πολυ σταθερη...Και σου μιλαω για surf παιξιματα, που καταλαβαινεις τι παει να πει τρεμολο στο surf..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...