cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Για μετάφρασε αυτό σε αγγλικά αν θέλεις και γράψτο μας. " Είμαι ο interconnected και αν με πιάσει στα χέρια του ο Ανθρωπος με την Μοναδική Λάμψη, θα με λιώσει σαν κατσαρίδα, που είπα οτι χάνουν το χρόνο τους εκει μέσα, και μετα δεν θα με συγχωρέσει, όπως συγχώρεσε άλλους" Είσαι .... πως να το πώ.... κι εσύ.... Ηγέτης του Σπαθάρη. xaxaxaxa Τι επιστήμων ,,, πήρε το palso !!!! Μπράβο, και εγώ το είχα πάρει στα 19 μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Τώρα όμως πήρε και το pulo. :) :) :) :) :) :) :) Mea Culpa
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Την μεγάλη εκδοση? Pulo grand plus certified!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 ...είστε πολύ σκληροί άνθρωποι με το παλικάρι...αλήθεια Nio πως κατάφερες και έγραψες κινέζικα? Εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον interconnected σ' αυτή τη γλώσσα αλλά το Mac μου αρνιόταν.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
NemOOO Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Εμ οταν τα λεμε εγώ και ο eye να μας ακουτε...iMac my ass....:lol: お買い得品入荷! (γραμμενο σε pc) Time is just a fraction of the sine.......
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 ...Nemo παλικάρι μου μην γίνεσαι προκλητικός...όταν δεν ξέρεις...δουλεύω στα Mac πριν γεννηθείς (86)....και για να μην ξεχνιώμαστε τι έκανες με τις εξετάσεις σου? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
NemOOO Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Ωχ sry...Νομιζα οτι ησουν αυτός που μιλαγαμε χτες για mac....και το ειπα τελειως στα αστεια....Οπως και η ροπη που πηρε το thread αυτο....Αν οντως σε ενοχλει το σβηνω.... Time is just a fraction of the sine.......
NemOOO Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Α σχετικά με τις εξετασεις κυριλε....Φετος πανελληνιες ομως....για να δουμε... Time is just a fraction of the sine.......
menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Νομίζω πάντως ότι τους δίνουμε και πολλή σημασία. Σιγά τώρα, έρχεται ο κάθε $#@$# και κάνει τη βλακεία του. Μάλλον καλύτερα ένα pm στον Yameth και να τελειώνει εκεί το θέμα :) Don't feed the troll, που λέγαμε :) BTW, κι εμένα με βολεύει να γράφω αγγλικά, και ΠΑΝΤΑ έγραφα greeklish σε forum και e-mail, αλλά σέβομαι τους κανόνες του forum και γράφω ελληνικά. Νομίζω είναι υποχρέωσή μας.
k-a-f-ros Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Αι ρίλι λάικ δις φόρουμ! Ο Sonic Spot όλο ban τρώει... :lol: I have a passion lord and it won't go away
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση