marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 ...μα τι site είναι αυτό...προσπαθώ να κάνω paste κινέζικα και δεν μπορώ.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 hey listen up all...the rules are clear i think "no greeklish or caps" does anyware states clearly "ONLY GREEK" ?...anyway dont really think that you have a prob with the language one uses but that his opinion is different to many people here...now for members like "panagiotis" - hey this is Greeklish man !!! - and "Jasemeister" i dont have a clue WTF really are and why they deal with me in this bad way...maybe my opinion about elica made them act like that...told ya the other time i was banned that i hate "Friends" that support each other in this way especially when they dont deserve it...and a simple example...after my post about elicas music the rest of the thread was full of comments about my opinion and not dealing with stating their own thoughts about them...see ya. Eκτός απ 'τη ΒΛΑΚΕΙΑ που σε δέρνει πρέπει να 'σαι και γκαβός ναούμ..... Τράβα διάβασε κανονισμούς (οι οποίοι' date=' το ξέρω, απαγορεύουν προσωπικές επιθέσεις αλλά νομίζω καταλαβαίνετε....) και θα δεις αυτό που σου έγραψε και ο Jasemeister...... Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες Βass is a state of mind...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Johnnyk τα Windows μου είναι αγγλικά. Γράφω αγγλικά εξίσου άνετα με τα ελληνικά αλλά στον υπολογιστή σαφώς και προτιμάω να γράφω αγγλικά. Το forum όμως είναι ελληνικό και ΟΛΟΙ εδώ σεβόμαστε τους άλλους ακολουθώντας τον κανόνα των ελληνικών. Σεβόμενος τους άλλους γράφω στα ελληνικά παρ'όλο που είναι σπαστικό το συνεχές Alt+shift γιατί συγχρόνως γράφω κείμενα στα αγγλικά. Είναι κανόνας του φόρουμ βασικός, πάει και τελείωσε. Ο τυπάκος ψάχνει για αντιπαραθέσεις. Ας γειωθεί λοιπόν να τελειώνουμε. Δεν αναρωτιέσαι γιατί αυτός δεν κάνει το ακόμα πιο απλό, να αρχίσει να γράφει στα ελληνικά; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 ...μα τι site είναι αυτό...προσπαθώ να κάνω paste κινέζικα και δεν μπορώ.... Απλά δεν το κάνεις σωστά. Έτσι γίνεται: Είμαστε σαφώς ιντερνάσιοναλ :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Τέλος πάντων ότι είχα να πω εγώ το είπα δεν θα αρχίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. Ας αποφασίσει το αφεντικό για την περίπτωση του "διαπλεκόμενου" (aka interconnected & sonicspot) και αν έσφαλα ή υπερέβαλα να ζητήσω και συγνώμη πάντως. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Πολύ κακό για το τίποτα παιδιά... κάποιος κάθεται και απαντάει σε αγράμματα αγγλικά μέσα σε ένα ελληνικό forum και ακόμη κάθεστε και ασχολείστε μαζί του... ¶ντε και καλή τύχη στο ΠΑΛΣΟ! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
fleamail Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 My english are not very well! But with the weather it will be besterer http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 ΟΚ σταματώ εδώ.... Ο λόγος στον boss....Αυτός ξέρει καλύτερα από όλους εδώ μεσα.... Βass is a state of mind...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 My english are not very well! But with the weather it will be besterer ρε μην τα γράφεις αυτά, θα μπερδέψουμε κι αυτά που ξέρουμε
nio16 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Διαπλεκόμενε Φίλε μας , Θέλω να σε πάρω στο 697 2 47 81 43 για να σε ρωτήσω κάτι για μια ανταλλαγή αλλά δεν ξέρω εγγλέζικα . Τι να κάνω πες μου ???(σβήνω απ΄τον καημό μου )....... 8O 8) :lol: :roll: ALOHAAAAAAAAAA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση