Vrass Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Σε τι τιμές παίζουν όμως? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
JAM Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 ψαξε για τουσ alden στον κουρμπη.λαμπατα ενισχυτακια με αρχ*%#α +1 ! Συμφωνώ ! πολύ ωραία ενισχυτάκια σε φοβερές τιμές (νομίζω κάτω από 300¤). www.intravenus.gr
spy Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ο ΚΥΒΟΣ ερρίφθη. Παρήγγειλα Cube-30X. Αν τα καθαρά θυμίζουν έστω και λίγο τους παλιούς Jazz Chorus, με καλύπτει απόλυτα. Ελπίζω το overdrive και κάποια από τα εφέ να είναι επίσης χρήσιμα. Αν όχι, το Shredmaster θα κληθεί να σώσει την κατάσταση... Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Angelos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 O Cube 30 έχει τα πιο καθαρά "καθαρα" στην επιλογή Jazz Chorus ... :-)
ibanez21 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 γιεα σε ολους λογω δουλειας(νοσηλευτης)δεν μπορω να ειμαι καθε μερα συνδεδεμενος,με χαρα σας ενημερωνω οτι εδω και 3 μερες ειμαι κατοχος ενος randall(τελικα)rg75g3 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.ενας φιλος εχει εναν μικρο ενισχυτη τον behringer gm-108 15W και θελει να παρει εναν πιο μεγαλο παλι behringer εγω του εχω πει για τον v-ampire lx 210 τι λετε ειναι καλος. ευχαριστω
Vrass Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 γιεα σε ολους λογω δουλειας(νοσηλευτης)δεν μπορω να ειμαι καθε μερασυνδεδεμενος' date='με χαρα σας ενημερωνω οτι εδω και 3 μερες ειμαι κατοχος ενος randall(τελικα)rg75g3 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.ενας φιλος εχει εναν μικρο ενισχυτη τον behringer gm-108 15W και θελει να παρει εναν πιο μεγαλο παλι behringer εγω του εχω πει για τον v-ampire lx 210 τι λετε ειναι καλος. ευχαριστω[/quote'] Behringer μπλιαχ. Ξανα Behringer δις μπλιαχ. v-ampire lx 210 πολλακις μπλιαχ. Γιατί δεν παίρνει και αυτός Randall να γουστάρει ποιοτικα??? :wink: :wink: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
vacionauta Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Emergency! Help. rookie. Epimenete pws se autin tin timi oi kaluteres epiloges einai Roland Cube30X kai VOX AD30VT?? Ti gnwmi exete gia hartke a35 combo? kanenas nemesis? ??? den einai gia eme, to atomaki pou 8a to xrisimopoiisei prosanatolizetai pros alternative kai experimental. :) Me osa diavasa teinw pros Roland Cube30X. ::) Amesi apantisi 8a ektimi8ei deontws (prepei na agorastei mesa stin evdomada...) out of clutter find simplicity
vacionauta Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 eipa na dei3w to epigon tis katastasis mou kai sti home page, sorry out of clutter find simplicity
menelaos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Hello and welcome! :) Θα έχεις απάντηση σίγουρα σύντομα (όχι από εμένα, δε θεωρώ τις γνώσεις μου επαρκείς :)) αλλά αν μπορείς γράφε ελληνικά, όχι greeklish ;)
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Μη πετας τα λεφτα σου. Παρε αυτη τη λαμπατη κεφαλη http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5h.htm & αυτη τη καμπινα http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_junior_1x12_cabinet.htm & θα εισαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση