NemOOO Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 http://www.deli.gr/pages/index.asp Βαση δεδομενων με πολλλάααα deliver-αδικά αν την ελλαδα...:lol: Καλη ορεξη... Time is just a fraction of the sine.......
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Προτείνω ανάμεσα σε και Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
theopas Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Κάπως έτσι είναι τα πράματα. (Να διευκρινήσω ότι τρώω και στις 2 μεριές) Απλά νομίζω ότι: 1. Η ποιότητα των windows δεν έχει ανέβει και τόσο δραματικά. 2. Τα MAC δεν είναι πλέον και τόσο ακριβά. π.χ. δες αυτό: iMac Intel Core 2 Duo 20'' 2.16GHz 2.16GHz Intel Core 2 Duo Ενσωματωμένη 20'' TFT Display Mνήμη 1GB (2x512) DDR2 PC2 5300 (667MHz) ATI Radeon X1600 με 128MB GDDR3 SDRAM Εσωτερικό slot loading SuperDrive 8x AirPort Extreme ενσωματωμένο Bluetooth 2.0+EDR ενσωματωμένο iSight ενσωματωμένη Apple Mighty Mouse Remote control Mac OS X v10.4 USB Keyboard (1 325.98 Euro + ΦΠΑ) Τόσο δεν κάνει και ένα αντίστοιχο (επώνυμο) PC με παρόμοια χαρακτηριστικά? ΟΚ' date=' δεν έχω κάνει και τάμα :lol: να παίρνω μόνο MAC αλλά επι της παρούσης, καλό deal μου φαίνεται αυτό.[/quote'] ''Once you MAC you never go back'' Φέντερ σε Λέο...
mageiras Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Προτείνω ανάμεσα σε και το 2, το 2!!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Το ανέκδοτο με το Apple gaming το ξέρετε; Όσον αφορά στη μουσική, απλά παίζει ρόλο το interface που θα συνηθίσει κάποιος. Ούτε τα μήλα, ούτε ο κύριος Βασιλάκης θα σου προεξοφλήσουν / εξασφαλίσουν καλύτερο μουσικό αποτέλεσμα. Αν σας αρέσει η σταθερότητα και το layout ενός λειτουργικού από Apple, βάλτε ένα Linux! Κι αν θέλετε ένα status symbol που εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τις χολιγουντιανές ταινίες, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση