Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Με το εργαλείο της seagate, το diskeeper δούλεψες;

Kι εμένα ο εσωτερικός μου ενώ στην αρχή δούλευε, κάτι έπαθε και έπρεπε να τρέξω αυτό το προγραμματάκι. Με το που το κανα όλα πάνε καλά ως τώρα

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

οχι δεν το δοκιμασα...παντως ειναι πολυ κρισιμο αυτο που μου συμβαινει διοτι εχω μεσα δισκογραφια περιπου 25ΓΒ και δε θελω να τη χασω με τιποτα...αν δε μπορεσω να κανω κατι τοτε ποια ειναι η λυση?φορματ?θα πεθανω...

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο

Λοιπόν ιδέα....

Κατεβασε καποιο live cd για linux.....(lets say ubuntu).....κανε boot....συνδεσε τον εξωτερικό....αν δεν τον αναγνωριζει ειναι δυσκολα τα πραγματα....αλλιώς....τον ανοιγεις κανεις backup και format...

Τσεκαρε και αυτό το troubleshooter

http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=External_Hard_Drive_Troubleshooter&vgnextoid=5d824a3cdde5c010VgnVCM100000dd04090aRCRD

Aλλιώς...παρε σβαρνα τα forum υπολογιστών και ρωτα....ολο και καποιος θα ξερει...(αν δεν βρεις κατι εδώ)

Time is just a fraction of the sine.......

Δημοσιευμένο

ειναι δυσκολο τωρα να κανω live cd ubuntu διοτι θα παρει ωρα...αν τον ανοιξω backup πως θα κανω?δεν εχω ανοιξει ποτε εξωτερικο σκληρο...θα τον βγαλω και θα τον συνδεσω στο pc?

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο

Tι εννοείς ανοιγώ...

Απλά φορτωνεις το λειτουργικο απο το cd (live cd) τον κοτσαρεις στην usb και ας πουμε το ubuntu τον αναγνωρίζει με την μία....Κανεις backup σε καποιον αλλο σκληρο και εισαι αρχοντας....

Time is just a fraction of the sine.......

Δημοσιευμένο
Tι εννοείς ανοιγώ...

Απλά φορτωνεις το λειτουργικο απο το cd (live cd) τον κοτσαρεις στην usb και ας πουμε το ubuntu τον αναγνωρίζει με την μία....Κανεις backup σε καποιον αλλο σκληρο και εισαι αρχοντας....

μαλ@κι!+==@ εγραψα sorry απλα προσπαθω τοση ωρα και δεν εχω καταφερει τιποτα και εχω στενοχωρεθει πολυ...ψαχνω ακομα

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο

παιδια τον εφτιαξα μεσω DOS...τα λογια ειναι περιττα...μου εφαγε μια ημερα αλλα τελικα με ενα προγραμματακι και με τα DOS εκανα recovery τα lost/destructed partitions!!ευχαριστω για καθε βοηθεια...

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο

Έλα ρε μη φοβάσαι δε νομίζω να έχει τίποτα ο σκληρός.Καταρχήν είσαι σίγουρος οτι δοκίμασες αυτά που πρότειναν στο φόρουμ που σου είπα πριν;

1.Σιγουρέψου οτι το τζαμπερακι είναι στο master.

2.(XP έχεις έτσι; )Δεξί κλικ στο My Computer>Manage>Disc Management Σιγουρέψου οτι σου εμφανίζει το σκληρό σου και το έχει αντιστοιχία σε κάποια γράμμα (D,E,F κάτι τέτοιο).Αν όχι δεξι κλικ>change drive letter and paths.

Τέλος αν δε δουλέψουν αυτά δοκίμασε και μια control panel>add hardware.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...