elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Ουάααααααααααααααααα με είδααααααααααααν. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ευτυχώς που δε θυμάστε αυτό 8) 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Ουάααααααααααααααααα με είδααααααααααααν. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ευτυχώς που δε θυμάστε αυτό 8) 8) Νομίιιιιιιζεις... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Μαζί σου Χαρίλατρε. Γκιμπσον=Γενεσις=Η Μητερα Γη Το ξέρω. Γιατί άλλωστε το σκέφτομαι νομίζεις? 8) Δεν θα κολλήσει λέτε ε? Λέτε να καταλήξει να κοιμάται δίπλα στην Ibanez με τους 2 HB? Από την άλλη μου αρέσει (ναι, δεν ντρέπομαι να το πω) ο ήχος των HB. (Βαράτε)
taq Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Τι λε ρε που θα βαρέσουμε! Επιτέλους κατάλαβες ότι υπάρχει ποικιλία μαγνητών, για όλα τα είδη μουσικής..... σε πληροφωρώ ότι και γω στρατοκαστεράκιας είμαι γουστάρω σχεδόν όλους τους μονούς της φέντερ, αλλά έχω και μιά τέλε και καραγουστάρω τους μονούς που έχει , έχω και μιά Gibson LP, και between, άμα ξεκινήσεις να παίζεις με την LP κολάς άσχημα...... έχει και αυτή τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και ταιριάζει σε πάρα πολλά πράγματα.... οπότε γιατί όχι? Θα δεις που θα σου αρέσει τα μάλλα! :roll: In Fender Strat we trust!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Τι λε ρε που θα βαρέσουμε! Επιτέλους κατάλαβες ότι υπάρχει ποικιλία μαγνητών' date=' για όλα τα είδη μουσικής..... σε πληροφωρώ ότι και γω στρατοκαστεράκιας είμαι γουστάρω σχεδόν όλους τους μονούς της φέντερ, αλλά έχω και μιά τέλε και καραγουστάρω τους μονούς που έχει , έχω και μιά Gibson LP, και between, άμα ξεκινήσεις να παίζεις με την LP κολάς άσχημα...... έχει και αυτή τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και ταιριάζει σε πάρα πολλά πράγματα.... οπότε γιατί όχι? Θα δεις που θα σου αρέσει τα μάλλα! :roll:[/quote'] Μπάααα, πιο πολλά χρόνια έχω παίξει με HB παρά με μονούς. Απλά τα τελευταία 4-5 χρόνια άρχισα να εκτιμώ τους μονούς ιδιαιτέρως. Την πρώτη μου strat (μια american std) την ξεφορτώθηκα προ σχεδόν 20 ετίας γιατί -ως νεανίας- ήθελα γκάζια και με ενοχλούσε ο θόρυβος. 8O :roll: :lol: Αυτή τη στιγμή έχω ένα μεταλλοκίθαρο με HB και μία στρατ με HB στο bridge. Αλλά θέλω κάτι πιο γνήσιο. (Θα μου πεις γνήσιο είναι ... να πάρω LP με P90 :lol: ) Taq, αυτός που παίζει και με tele και με les paul είναι αυτό που έχω ακούσει και λένε bisexual? :lol:
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 αχ και να σε ακουγε,θα εβγαζε το διασημο στιλετο του και...παπαλα ο Χαριλαος.. :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 αχ και να σε ακουγε' date='θα εβγαζε το διασημο στιλετο του και...παπαλα ο Χαριλαος.. :lol: ... [/quote'] Α τον παλιόγερο.... και το παίζει straight. :lol: :lol:
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Taq' date=' αυτός που παίζει και με tele και με les paul είναι αυτό που έχω ακούσει και λένε bisexual? :lol:[/quote'] ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Και ο παπούς του stavrilian ήταν bi? :lol: :lol: :lol:
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Και ο παπούς του stavrilian ήταν bi? :lol: :lol: :lol: Βέβαια ο μεγαλύτερος bisexual όλων των εποχών ήταν και είναι αυτός: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση