Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 ¶σε ρε μάγκα Λιάκο τον Page και πόσταρε μια φορά μόνος σου τις πομπές σου... :lol: :lol: :lol: :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Ε όχι!!!! Κανένας πλέον δεν έχει μείνει? (Πού είναι ο Wagner, που είναι ο Πουτσίνι?)
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 ¶σε ρε μάγκα Λιάκο τον Page και πόσταρε μια φορά μόνος σου τις πομπές σου... :lol: :lol: :lol: :lol: ΕΕΕΕ....τι εννοείς??εεεε δεεεεν σε καταλαβαίνω??? :? :?: :? 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
theopas Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Φέντερ σε Λέο...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: ... εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol: Εγώ μάλλον παω για κανονικό κράξιμο. :lol:
theopas Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: ... εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Πάντως τώρα που το σκέφτομαι' date=' ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol: Εγώ μάλλον παω για κανονικό κράξιμο. :lol:[/quote'] λες?(πολ)?ωραιοι οι π-90...εμενα στην τελε μου μ'αρεσουν!!ωραιος ηχος! Φέντερ σε Λέο...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Απαπα. Ποτέ. Ούτε live, ούτε studio. Ούτε καν στην εισαγωγή του Shine On. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 καλα....ευτυχως στα νιατα μου δεν υπηρχαν οι ψηφιακες καμερες :oops: :lol: αλλοιως ρομπα θα γινομουν αν κυκοφορουσαν οι φωτο μου με την Les Paul custom του 69 που μεχρι να μου την κλεψουν ηταν η δευτερη βασικη μου κιθαρα... :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δεν υπάρχουν straight σε λέω. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση