zephyrous Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 έχουν πέσει πολλές fender στα χέρια μου,κάποτε ήθελα σαν τρελός μια lonestar αλλά με κέρδισε η Gibson τελικά,όπως και να έχει το maple το θέλω γιατί ότι κιθάρα έχω είναι rosewood,απ' ότι δείχνουν όλα η 50's θα είναι αυτή που θα πάρω...Cheers!
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Η ελληνική μετάφραση του rosewood είναι παλίσανδρος και όχι τριανταφυλλιά! :lol:
sotoman Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Η ελληνική μετάφραση του rosewood είναι παλίσανδρος και όχι τριανταφυλλιά! :lol: λεω και γω ρε π@!@# μου ποσες τριανταφυλιές χρειάζονται για να φτιαξουν μια ταστιέρα :lol: :lol: :lol: :lol:
takis Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Η ελληνική μετάφραση του rosewood είναι παλίσανδρος και όχι τριανταφυλλιά! :lol: α ναι ρε!ετσι το ελεγε και ο cyberjohnny! :lol:
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Η ελληνική μετάφραση του rosewood είναι παλίσανδρος και όχι τριανταφυλλιά! :lol: Αυτό πήγα να διακομωδίσω με την μετάφραση και την φωτογραφία της ταμπέλας "rosewood" απ'το West Buttfuckville αλλά δε με πιάσατε :roll: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση