LoUkAs Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Βασικα εγω θελω μια προσωπικη κιθαρα που να εχω επιλεξει εγω τι θα εχει πανω για αυτο επιμενω στα parts!
apos Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 τις προαλλες που την δοκιμασα στον taq παντως δεν το πιστευα οτι ειναι μεξικανα(δεν βρηκα διαφορες με την αμερικανα custom shop του εκτος απο καποια specs που ειναι λογικο) Τέτοια λέγε μου και την περιμένω μέσα στη βδομάδα! :) http://www.10-code.com
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Βασικα εγω θελω μια προσωπικη κιθαρα που να εχω επιλεξει εγω τι θα εχει πανω για αυτο επιμενω στα parts! και πως εισαι τοσο σιγουρος πως αυτα τα parts αξιζουν??? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 τις προαλλες που την δοκιμασα στον taq παντως δεν το πιστευα οτι ειναι μεξικανα(δεν βρηκα διαφορες με την αμερικανα custom shop του εκτος απο καποια specs που ειναι λογικο) Τέτοια λέγε μου και την περιμένω μέσα στη βδομάδα! :) θα παθεις πλακα φιλαρακι,η κιθαρα ειναι απιστευτη σε ολα :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
LoUkAs Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Βασικα εχω διαβασει οτι μερικοι απο δω εχουν μεινει αρκετα ευχαριστημενοι απο rockinger για αυτο ειπα να δοκιμασω!
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Βασικα εχω διαβασει οτι μερικοι απο δω εχουν μεινει αρκετα ευχαριστημενοι απο rockinger για αυτο ειπα να δοκιμασω! εγω δεν θα δοκιμαζα καν οταν υπαρχει πλεον η επιλογη της classic player :wink: εσυ αποφασιζεις βεβαια που θα δωσεις τα χρηματα σου :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
LoUkAs Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Τελικα υπαρχει καποιος που να μπορω να του παω τα parts για συναρμολογηση?
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Τελικα υπαρχει καποιος που να μπορω να του παω τα parts για συναρμολογηση? jimmy's χαριλαου τρικουπη. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Vrass Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Ρώτα κάποιον που να κάνει επισκευές σεταρίσματα κτλ, να σου πει αν αναλαμβάνει να κάνει κατι τέτοιο και τι λεφτά θέλει. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση