whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2004 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2004 ναι καταλαβα φιλε,παντα για τα χρηματα αυτα μιλαμε οτι καλυτερο σε προενισχυτη και μικροφωνο σε αυτα τα λεφτα..(αυτα θα παρω τελιωσε,απλα κουβεντα να γινεται)... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
xristos69 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2004 εγω έχω το AKG C1000S με μπαταρία ( δεν χρειάζεται phantom power) και μου αρέσει πολύ η ποιότητά του.
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2004 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2004 τι γραφεις συνιθως?φωνες?ακουστικη κιθαρα?τι για πες εντυπωσεις πιο αναλυτικα.... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
kostas-slash Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 καμια γνωμη για το akg c2000b?λεει τιποτα?καιγομαι...... επεισης οι art preamps λενε τιποτα? φιλε μου. το έχω και είναι απίστευτα καλό το ακγ 2000β. για τα λεφτα του ειναι απιθανο... ηχογραφώ κιθάρες (κλασικες), φωνες οτιδίποτε ακουστηκο και είναι τέλειο... ΠΑΡΤΟ. απλά καινουριο έχει 155. μην δωσεις 144 για μεταχειρισμένο
kostas-slash Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 εγω έχω το AKG C1000S με μπαταρία ( δεν χρειάζεται phantom power) και μου αρέσει πολύ η ποιότητά του. τυχενει να έχω και το c1000 και όντος το καλό είναι οτι δεν χρειάζεται απαρέτητα phantom power αλλά συγκριτικά με το c2000 το c2000 είναι πολύ μπροστά...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Κώστα, πας για βραβείο νεκρανάστασης. Έξι χρόνια είναι, όπως και να το κάνουμε ρεκόρ σχεδόν ακατόρθωτο να καταρριφθεί. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
gamanos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Γιατί εγώ , που είδα το θέμα και του έστειλα P.m με μια αγγελία από αλλού μπας και τον ενδιαφέρει;;; ;D ;D ;D Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO
frankyproject2 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Πήρα πρόσφατα το συγκεκριμένο : sontronics stc-2 http://www.sontronics.com/files/musictech_stc2_aug05.pdf για ακουστικά όργανα.Στέκεται αρκετά καλά.Εχω και το RODE NT-1 και μιας και μιλάμε για budget μέχρι 200 ευρώ θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά και στο sontronics.Θα το έβαζα ποιο πάνω σε κατηγορία για τα λεφτά του.Το έχω δοκιμάσει σε αρκετά ακουστικά όργανα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά μπορεί και να σου ''κάτσει'' καλά και στην φωνή και σε διάφορες ακόμα εφαρμογές. :) Νίκος. http://www.youtube.com/user/frankyproject2
frankyproject2 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Ωχχχχχ!!!Τώρα το είδα και εγώ ότι είναι από το 2004!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D. http://www.youtube.com/user/frankyproject2
kostas-slash Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Ωχχχχχ!!!Τώρα το είδα και εγώ ότι είναι από το 2004!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D. παιδιά καταλάθος έγινε ρε παιδιά. χαχαχαχαχα το είδα μπροστά μου, και έσπευσα να απαντήσω λόγο κεκτημένης ταχύτητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση