Ajowerty Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Paidia, alli mia pagosmia patenda, please comment, pistevw protoporw...: *Pairneis tin laterna **Sindeeis to OUTPUT me enan MESA BOOGIE ROADKING COMBO KAI EGENETW HLEKTRIKH LATERNA....!! To idio asfalws borei na ginei kai me sandouri.. EAVY METAL IS THE LAW
Vrass Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Ρε βάλτε ένα 11άρι κανονικό σετ και είστε οκ. Και όταν το συνιθίσετε βάλτε πλήρες 13άρι. Δεν πονάει. Καλό είναι. (Εγώ είμαι στο 11άρι πάντως.. :oops: ) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
The_Rover Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 ολα καλα εκτος απο την "οχταρα" στο καντινι....η χορδη αυτη δεν παιζει....κλανει!! :D :D :D learn to swim...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Ρε βάλτε ένα 11άρι κανονικό σετ και είστε οκ. Και όταν το συνιθίσετε βάλτε πλήρες 13άρι. Δεν πονάει. Καλό είναι. (Εγώ είμαι στο 11άρι πάντως.. :oops: ) Πως δεν πονάει...πονάει αλλά σ' αρέσει!!! :D
Sozos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Εχουν βγει παρα πολλα σετακια απο διαφορες φιρμες με αυτον τον τροπο. Συνηθως τα ονομαζουν hybrid sets λογω της διαφορας του gauge στις χορδες που εχει μεσα το σετακι. Βεβαια δεν νομιζω να εχει βγει σετακι με μι καντινι 8αρα και μι μπασα 56αρα γιατι μαλλον θα ειχαμε το γνωστο banana effect στο μπρατσο, δηλαδη ενα τρελο πετσικαρισμα λογω διαφορας τασης [email protected]
Goatbarber Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 πολύ πιθανών, το μπράτσο σου να την "ακούσει"... λόγο μεγάλης τάσης πάνω και πολύ μικρής κάτω.. "Simplicity is gold"
Ajowerty Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 πολύ πιθανών' date=' το μπράτσο σου να την "ακούσει"... λόγο μεγάλης τάσης πάνω και πολύ μικρής κάτω..[/quote']Τί, δηλαδή λες να αρχίζει να στρίβει.....; EAVY METAL IS THE LAW
Goatbarber Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 πολύ πιθανών' date=' το μπράτσο σου να την "ακούσει"... λόγο μεγάλης τάσης πάνω και πολύ μικρής κάτω..[/quote']Τί, δηλαδή λες να αρχίζει να στρίβει.....; Ετσι φαντάζομαι... μπορεί να "πάρει" λίγο από την πλευρά των χοντρών χορδών... :D "Simplicity is gold"
Vrass Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Ρε βάλτε ένα 11άρι κανονικό σετ και είστε οκ. Και όταν το συνιθίσετε βάλτε πλήρες 13άρι. Δεν πονάει. Καλό είναι. (Εγώ είμαι στο 11άρι πάντως.. :oops: ) Πως δεν πονάει...πονάει αλλά σ' αρέσει!!! :D Πονάνε ωρέ τα παλλικάρια?? :lol: :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Λοιπόν παιδία... 1. Λίγα με τις 8αρες! Αυτές είναι χορδές. Ηθελα να ξερα, body builders είστε όλοι εδω μέσα και μ κάνετε bend με τις 12αρες??? 2. Φυσικά και σκέφτηκα το θέμα τις τάσης γι αυτό και έχω τοποθετήσει ένα επιπλέον ελατήριο στην μεριά με τις μπάσσες και βίδωσα περισσότερο εκείνη τη βίδα για να γέρνει. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση