bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. 8O 8O 8O Πού το βρήκαν το βίντεο άραγε; Το είδατε πουθενά στις ειδήσεις στην Ελλάδα; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Κορυφαίο βιντεάκι, όπως και απίστευτη ατάκα του τύπου "ΓΑΜ%ΤΗΜΠΑΝ$Γ(ΑΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟ!" LEGO people live in houses made of their own flesh.
taq Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Παλιό το είχα δει πριν από 2 χρόνια..... πραγματικά απίστευτο μιας και το αυτοκίνητο στην σύγκρουση δε τον βρήκε στο σώμα... In Fender Strat we trust!
Alexei Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Noμίζω πως υπάρχει και στο noiz.. Αυτό που μου έκανε εμένα εντύπωση είναι: γιατί υπάρχει ήχος στις κάμερες κυκλοφορίας....? Και όντως είναι απίθανο το γεγονός οτι ο τύπος απλά σηκώθηκε χωρίς να πάθει τίποτα!..
The_Rover Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 το εχω ξαναδεί αλλα ο τύπος είναι όλα τα λεφτά learn to swim...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 παλιό...αλλά πολύ καλό! Βass is a state of mind...
pastelius Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Αυτό που μου έκανε εμένα εντύπωση είναι: γιατί υπάρχει ήχος στις κάμερες κυκλοφορίας....? ..Ειχα την ιδια απορια.. :?: ... :roll: feel da FUNK blast
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Μπιγκ Μπράδερ βλέπει και ακούει, ντου από παντού! LEGO people live in houses made of their own flesh.
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Αντι να πονε και οι δύο τους, δόξα το θεώ, ψάχνουνε ψίλους στα άχυρα . ... ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
pastelius Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Αντι να πονε και οι δύο τους' date=' δόξα το θεώ, ψάχνουνε ψίλους στα άχυρα . ...[/quote'] :?: :?: ποιους εννοεις :?: :?: η τυπισα παντως στο αμαξι δεν πιστευε στα ματια της.. 8O feel da FUNK blast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση