kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Πιάσε μια fischer, φέρε και πατατάκια. Ξέρεις εσύ, αυτά με τις ραβδώσεις... προμηνύεται χοντρό παιχνίδι... LEGO people live in houses made of their own flesh.
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 "Πιαστου μια μπυρα, πιαστου μια μπυρα, το παλικαρι στην αγαπη... δεν ειχε....πειρα και πατατακια και πατατακια για να στεγνωσουν απ'τα δακρυα και τα ματακια" :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 πες μου ότι τώρα το 'βγαλες....:lol: :lol: Βass is a state of mind...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P χα χα χα σας εφαγα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: feel da FUNK blast
Earendil Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Προσέξτε τι γράφετε για τον εν' λόγω επιστήμονα διότι έχει ήδη στο ενεργητικό του το κλείσιμο ενός ελληνικού δικτυακού τόπου επειδή διαφωνούσε μαζί του. Ακούς pastelius; Εντάξει, εντάξει!! Είμαστε απ' τον Σείριο!! Πάω να κλείσω το πακέτο-προσφορά (μόνο για σήμερα) 28 βιβλία 76 ευρώ... :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 ...Εντάξει' date=' εντάξει!! Είμαστε απ' τον Σείριο!! ....[/quote'] ΕΛα ρε συ! Φτάσατε?
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Προσέξτε τι γράφετε για τον εν' λόγω επιστήμονα διότι έχει ήδη στο ενεργητικό του το κλείσιμο ενός ελληνικού δικτυακού τόπου επειδή διαφωνούσε μαζί του. Ακούς pastelius; Εντάξει' date=' εντάξει!! Είμαστε απ' τον Σείριο!! Πάω να κλείσω το πακέτο-προσφορά (μόνο για σήμερα) 28 βιβλία 76 ευρώ... :lol:[/quote'] εγώ έκλεισα για το καλοκαίρι 20 βιβλία 25 ευρώ...... 8) 8) Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Πάντως, πέρα από την πλάκα, πάμφτηνα τα δίνει ο τύπος τα βιβλία. LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Πάντως' date=' πέρα από την πλάκα, πάμφτηνα τα δίνει ο τύπος τα βιβλία.[/quote']+10000 Σου λέει από το να τα έχω να μου πιάνουν χώρο στη βιβλιοθήκη κάτσε να τα δώσω..... :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 ναι ρε, τα εκτυπωνει στον Σειριο, που χουν φθηνα εργατικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση