boukas Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μια χαρά sequencer είναι. Εγώ έχω την κομμένη έκδοση του 5 και απλά δεν μου έκατσε καλά, όχι τπτ κακό, απλά προσωπικά δεν μου έκατσε. Περισσότερα από νεμοοοο που το έχει φάει με το κουτάλι! Τώρα έχω το traction 2,1 το οποίο αν μάθω ότι στο 3 του έβαλαν επιτέλους το εργαλείο glue του cubase (ναι ναι κι όμως στο 2 δεν υπάρχει και είναι σπαστικό να μην μπορείς να κολλήσεις το audio αρχείο έπειτα από την όποια επεξεργασία), πάω για αναβάθμιση. Αλλιώς όλα όσα του έβαλαν (αν εξαιρέσω το τέλειο pitchschifting αλά ableton live) δεν με ενδιαφέρουν εμένα. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
NemOOO Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2007 Περισσότερα από νεμοοοο που το έχει φάει με το κουτάλι! Καλα μην τα παραλεμε....Αν χρησιμοποιώ το 60% ευχαριστημενος ειμαι....Παντως αν και οχι τοσο ολοκληρωμενο DAW οπως το Cubase σε θεματα καθαρα ανωτερα απο αυτα που χρειαζεται καποιος που αρχιζει.... Time is just a fraction of the sine.......
trigga Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Κανένας δεν ασχολήθηκε με fruityloops έ;Εγώ παίζω με αυτό κ με το nuendo.Με το πρώτο γράφω μουσική κ το δεύτερο φωνητικά.Τώρα αν είναι καλό το φρουτάκι μάλλον όχι αλλά το συνήθισα ειδικά για λούπες έχει τις πατέρνες-πλέιλιστ κ βολεύει άπειρα.Αυτά....Α και try before buy,δεν είν' κακό!!!
edessaios Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δε μου αρέσει το fruity loops.Μπορείς όλα αυτά με τις λούπες να τα κάνεις εξίσου εύκολα στο live,χωρίς πολλά πολλά.Επίσης ο ήχος που βγάζε ιδε και πολύ μου αρέσει,ούτε τα vst synths που διαθέτει.Τα free που κυκλοφορούν στο νετ είναι πολύ καλύτερα απο πολλά από του fl.Το είχα πολύ καιρό και στο τέλος δε το χρησιμοποιούσα μέχρι που το έβγαλα.Επίσης δε μου φαινόταν ιδιαίτερα χρηστικό. Όσο για το cubase το κρίνω πολύ επαγγελματικό για μένα.Εξάλλου μου αρέσει και το djing που προσπαθώ να δουλέψω στο live αλλά δε τα καταφέρνω. Πάτνως γενικά το live είναι εύκολο πρόγραμμα ειδικά τα πολύ βασικά κομμάτια του.Εκτός από το warping που δε τα καταφέρνω ακόμη.Ειδικά στα ολόκληρα κομμάτια,με τις λούπες κάτι γίνεται.
boody Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα έχω το traction 2' date='1 το οποίο αν μάθω ότι στο 3 του έβαλαν επιτέλους το εργαλείο glue του cubase (ναι ναι κι όμως στο 2 δεν υπάρχει και είναι σπαστικό να μην μπορείς να κολλήσεις το audio αρχείο έπειτα από την όποια επεξεργασία), πάω για αναβάθμιση.[/quote'] αποκλειεται ρε συ να μην εχει τετοια λειτουργια. μηπως εχει στα μενου (sto edit λογικα) την εντολη merge οποτε κανεις select με πατημενο το cntrl ή το shift και πατας merge. για δες το λιγο. την εχω πατησει κι εγω πολλες φορες ετσι, νομιζοντας οτι κατι δεν εχει ενα προγραμμα, μονο και μονο επειδη δεν το ειχε σε αρκετα προφανη θεση. http://the-boody.blogspot.com/
Nimrod7 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπική μου άποψη είναι τα τα δείς όσο περισσότερα μπορείς απο κοντά και να αποφασίσεις. Αν μπορείς να κατεβάσεις και demo να τα δουλέψεις μόνος σου για λίγο ακόμη καλύτερα. Καλύτερο DAW δεν πιστεύω οτι υπάρχει. Βασικό κρητήριο για την επιλογή σου πέρα απο το workflow. είναι τι σου προσφέρει το κάθε πακέτο απο effects / instruments και η ποιότητα τους. Αν τα τελευταία είναι καλά θα σε γλυτώσουν απο περαιτέρω έξοδα. Σε όποιο τελικά και αν καταλήξεις το θέμα είναι να το μάθες καλά και να δουλεύεις γρήγορα με αυτό. Ποτέ μην επιχειρήσεις να μεταπηδήσεις σε άλλο DAW γιατί όλη η γνώση και ο χρόνος σου θα παει χαμένος. Το DAW είναι απλά εργαλείο για να κάνουμε τις μουσικές ιδέες μας πραγματικότητα, και όχι να ασχολούμαστε με την εκμάθηση του. Προσωπικά δουλεύω με το Logic Pro. Οταν προσπάθησα να δουλέψω με Cubase ήθελα 15 κλικ για να φτιάξω ένα virtual instrument να παίζει απο το keyboard controller. Στο Logic το κάνω με ένα κλικ! Σίγουρα θα υπάρχει ευκολότερος τρόπος απλά εγω δεν τον ξέρω. Αν επέλεγα αυτή τη στιγμή κάτι που να τρέχει σε PC, θα επέλεγα ή ProTools ή μάλλον καλύτερα το Samplitude. http://www.myspace.com/nimrodseven
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπική μου άποψη είναι τα τα δείς όσο περισσότερα μπορείς απο κοντά και να αποφασίσεις. Αν μπορείς να κατεβάσεις και demo να τα δουλέψεις μόνος σου για λίγο ακόμη καλύτερα. Καλύτερο DAW δεν πιστεύω οτι υπάρχει. Βασικό κρητήριο για την επιλογή σου πέρα απο το workflow. είναι τι σου προσφέρει το κάθε πακέτο απο effects / instruments και η ποιότητα τους. Αν τα τελευταία είναι καλά θα σε γλυτώσουν απο περαιτέρω έξοδα. Σε όποιο τελικά και αν καταλήξεις το θέμα είναι να το μάθες καλά και να δουλεύεις γρήγορα με αυτό. Ποτέ μην επιχειρήσεις να μεταπηδήσεις σε άλλο DAW γιατί όλη η γνώση και ο χρόνος σου θα παει χαμένος. Το DAW είναι απλά εργαλείο για να κάνουμε τις μουσικές ιδέες μας πραγματικότητα' date=' και όχι να ασχολούμαστε με την εκμάθηση του. Προσωπικά δουλεύω με το Logic Pro. Οταν προσπάθησα να δουλέψω με Cubase ήθελα 15 κλικ για να φτιάξω ένα virtual instrument να παίζει απο το keyboard controller. Στο Logic το κάνω με ένα κλικ! Σίγουρα θα υπάρχει ευκολότερος τρόπος απλά εγω δεν τον ξέρω. Αν επέλεγα αυτή τη στιγμή κάτι που να τρέχει σε PC, θα επέλεγα ή ProTools ή μάλλον καλύτερα το Samplitude.[/quote'] Είναι αλήθεια ότι το nuendo και το cubase πρήζουν σε υπερβολικό βαθμο (για να ηχογραφήσεις vst instrument είναι όντως πολλά τα κλίκ - δεν υπάρχει άλλος τρόπος) αλλα είναι πανίσχυρο το γα... Ό,τι και να έχω σκεφτεί και να έχω επιθυμήσει το κάνει. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
NemOOO Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εδω φαινεται η διαφορα με το Ableton....Για να παίξεις με vst και λούπες ειναι ενα drag&drop κυριολεκτικά...Ενω με cubase θελεις να κανεις import και παει λέγοντας..... Time is just a fraction of the sine.......
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Το live το έχουν κάνει έτσι επειδή ειναι για live. ¨Οταν παιζεις ζωντανά, δεν μπορείς να θες 15 κλικ για να ανοίξεις ένα vsti. Γιατί πάνω στ ζόρι και στ άγχος του live θα αγχωθείς και απο τα 15 κλικ τα 2 να γίνουν λάθος μπορεί να ακουστεί μεγάλη πατάτα. Μέσω nuendo όμως, παρόλο που είναι πολλά τα κλικ, εχεις περισσότερο έλεγχο των vst. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
NemOOO Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αυτό λέω....Εγώ αν ηταν να επιλέξω γα τις αναγκες μου κάποιο DAW αυτό θα ήταν σίγουρα το Tracktion της Mackie.....και το Ableton Live....Aρα καταλαβαινετε ποιες ειναι οι απαιτησεις μου....:lol: Time is just a fraction of the sine.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση