Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετω!

Ρε παιδια ψαχνω να παρω την ESP ECLIPSE II χρωμα VintageBlack.

Υπαρχει περιπτωση να τη βρω σε κανενα μαγαζι Ελλαδα?

Απο εξω που μου προτεινετε να δω? Thomann δε την εχει αποτι βλεπω..

www.myspace.com/alexiguitar

Δημοσιευμένο

ρε παιδια για διαφωτίστε με λίγο μιας και ανοίξαμε κουβέντα περι esp... ενα φιλαράκι θέλει να πάρει καινούργια κιθάρα... τον συμβούλευα να πάρει την jackson kelly ke-3 που είναι πολύ ωραία κιθάρα και έχει γύρω στα 900 ευρώ... αλλα μετά σκεφτήκαμε αμα είναι να μήν παρει μια τέτοια τηw jackson και να πάρει κάτι απο esp που ολες κατασκευάζωνται Ιαπωνία και όλες είναι το ίδιο αξιόπιστες... Και το ερώτημα είναι ποιά??? καμια πρόταση... σκεφτομαι να του πω καμια που να εχει 900 με 1000 ευρώ... και να μην είναι ltd...

learn to swim...

Δημοσιευμένο

με το σκεπτικό πως επειδή η kelly δεν θα ειναι απο το αμερικάνικο αλλα απο το ιαπωνικό εργοστασιο δεν θα είναι το ιδιο αξιόπιστη με την esp επειδή εκεί όλες είναι made in japan... πάντως εγώ προσπαθώ να τον πείσω για kelly αλλα άμα θέλει esp και μου έχει πει να τον βοηθήσω δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς

learn to swim...

Δημοσιευμένο
με το σκεπτικό πως επειδή η kelly δεν θα ειναι απο το αμερικάνικο αλλα απο το ιαπωνικό εργοστασιο δεν θα είναι το ιδιο αξιόπιστη με την esp επειδή εκεί όλες είναι made in japan... πάντως εγώ προσπαθώ να τον πείσω για kelly αλλα άμα θέλει esp και μου έχει πει να τον βοηθήσω δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς

Αν μπορούσες ποια η διαφορά εργοστασίου αμερικής με εργοστάσιο ιαπωνίας (πέραν του "κύρους" και καλά) θα κερδίσεις δώρο έκπληξη! :lol: :lol:

Φιλικά! :D

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Αμα βρεις ESP ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ με 1 χιλιαρικο κανε παρτυ και καλεσε μας ολους, δεν υπαρχουν αυτα, σε αυτα τα λευτα ειναι οι ltd deluxe που απ οτι ακουω ειναι πολυ καλες...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...