Alex-is Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Χαιρετω! Ρε παιδια ψαχνω να παρω την ESP ECLIPSE II χρωμα VintageBlack. Υπαρχει περιπτωση να τη βρω σε κανενα μαγαζι Ελλαδα? Απο εξω που μου προτεινετε να δω? Thomann δε την εχει αποτι βλεπω.. www.myspace.com/alexiguitar
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Πολύ ωραίο κιθαράκι! Δυστυχώς φίλε μου δεν έχω ιδέα ποιός φέρνει τις ESP αλλά ξέρω ότι θα βρεις άκρη στο: http://www.guitars.gr Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 www.liolios.gr Βass is a state of mind...
The_Rover Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 ρε παιδια για διαφωτίστε με λίγο μιας και ανοίξαμε κουβέντα περι esp... ενα φιλαράκι θέλει να πάρει καινούργια κιθάρα... τον συμβούλευα να πάρει την jackson kelly ke-3 που είναι πολύ ωραία κιθάρα και έχει γύρω στα 900 ευρώ... αλλα μετά σκεφτήκαμε αμα είναι να μήν παρει μια τέτοια τηw jackson και να πάρει κάτι απο esp που ολες κατασκευάζωνται Ιαπωνία και όλες είναι το ίδιο αξιόπιστες... Και το ερώτημα είναι ποιά??? καμια πρόταση... σκεφτομαι να του πω καμια που να εχει 900 με 1000 ευρώ... και να μην είναι ltd... learn to swim...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Φίλε μου δεν σε κατάλαβα...Γιατί να προτιμήσει τις ESP έναντι των Jackson? Δυστυχώς, καινούρια ESP με 1000 δε νομίζω να βρεις.... raco Dormiens Nunquam Tittilandus
The_Rover Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 με το σκεπτικό πως επειδή η kelly δεν θα ειναι απο το αμερικάνικο αλλα απο το ιαπωνικό εργοστασιο δεν θα είναι το ιδιο αξιόπιστη με την esp επειδή εκεί όλες είναι made in japan... πάντως εγώ προσπαθώ να τον πείσω για kelly αλλα άμα θέλει esp και μου έχει πει να τον βοηθήσω δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς learn to swim...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Kαι οι γιαπωνέζες Jackson μια χαρά κιθάρες είναι πάντως....Όσο για τις ESP, νομίζω ότι ο Θωμάς είναι η καλύτερη λύση! raco Dormiens Nunquam Tittilandus
boukas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 με το σκεπτικό πως επειδή η kelly δεν θα ειναι απο το αμερικάνικο αλλα απο το ιαπωνικό εργοστασιο δεν θα είναι το ιδιο αξιόπιστη με την esp επειδή εκεί όλες είναι made in japan... πάντως εγώ προσπαθώ να τον πείσω για kelly αλλα άμα θέλει esp και μου έχει πει να τον βοηθήσω δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς Αν μπορούσες ποια η διαφορά εργοστασίου αμερικής με εργοστάσιο ιαπωνίας (πέραν του "κύρους" και καλά) θα κερδίσεις δώρο έκπληξη! :lol: :lol: Φιλικά! :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Αμα βρεις ESP ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ με 1 χιλιαρικο κανε παρτυ και καλεσε μας ολους, δεν υπαρχουν αυτα, σε αυτα τα λευτα ειναι οι ltd deluxe που απ οτι ακουω ειναι πολυ καλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση