block Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Eίμαι Sonar, έχω γράψει ένα κανάλι κιθάρα και πάω να γράψω 2 κανάλι synth ενώ πάιζει , το αποτέλεσμα που έχω είναι να μπουκώνουν τα ηχεία και να μειώνεται η απόδοση σαν πτώση τάσης θα έλεγα . Tί λέτε να γίνεται ? maudio fastrack usbnovation remote le25sonar 6 toshiba satellite pro M70 1.7Ghz 2 Gb memory
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Εχεις βαλει καποιο τελικο compressor ή limiter?
block Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Όχι , δεν έχω βάλει κάτι , χρησιμοποιώ vst synth
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Το τελικο peak βλεπεις να ξεπερναει το κοκκινο? Δοκιμασε να κατεβασεις τα volume ολων των καναλιων και ανεβασε σιγα σιγα ενα ενα, μεχρι να φτασουν στη μεση. Και πες μας εαν peakαρει :/
block Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 επειδή δεν είμαι αυτή την στιγμή στο pc , όταν θα είμαι το απόγευμα θα το κάνω και θα σου πώ ευχαριστώ πολύ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση