nicktgr15 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα. Έχω μια εξωτερική κάρτα ήχου edirol UA-4FX της οποίας το analog output στέλνω σε εναν rotel pre amplifier και στη συνέχεια σε εναν rotel 60w stereo. Η εξοδος του τελικού πάει σε δυο μικρά KEF coda 7 ηχεία. Τυχαίνει να έχω στα χέρια μου έναν Arcam delta black box 50 D/A converter οποτε και σκεφτομαι αν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω κάπως. Θα ήταν σωστο να τον συνδέσω στο optical out της edirol και μετα στον pre amplifier; Γενικά σήμερα χρησιμεύει σε κάτι ένας τέτοιος D/A converter; Ευχαριστώ! Νικος
gerasimos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Γενικά σήμερα χρησιμεύει σε κάτι ένας τέτοιος D/A converter; Γι'αυτό ακριβώς που περιγράφεις, όπως το περιγράφεις. Ουσιαστικά, θα παρακάμψεις τον D/A της Edirol. Είναι ενδιαφέρον να μας πεις τι διαφορά θα ακούσεις στον ήχο :).
nicktgr15 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Οκ λοιπον. Αυριο, μεθαυριο θα κάνω δοκιμη και θα post-αρω τα αποτελεσματα :D
nicktgr15 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Το δοκίμασα. Πρώτη αναμφισβήτητη διαφορά η αύξηση της έντασης του ήχου. Περίπου διπλασιάστηκε με τον D/A converter αναμεσα στην edirol και τον προενισχυτή. Δευτερη διαφορά, η ποιότητα του ήχου, που νομίζω οτι βελτιώθηκε με τον D/A converter οπότε και θα τον χρησιμοποιώ απο δω και πέρα. :D Να και μια φωτογραφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση