tassos1978 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι εννοούμε φασίστας στη συγκεκριμένη περίπτωση.... Τόσο πίσω έχω μείνει; https://www.youtube.com/@tassos1978/videos
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Χρυσαυγίτης, ναζί και τόσα άλλα... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
tassos1978 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Που ζούμε ρε παιδιά... απαντάμε στο φασισμό με φασισμό, σκοτώνουμε χωρίς δίκη; https://www.youtube.com/@tassos1978/videos
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 κοίτα σε αναρχοσυναυλία λογικό είναι να μην πατάνε οι φασίστες. Σε φασιστοσυναυλίες λογικό είναι να μην πατάνε οι αναρχικοί. Αλλιώς τους τρώνε τα οπίσθιά τους. Που το κακό σε αυτό; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 μα εγώ πριν τι είπα? έχουν πάει αντιναζοί - αντιεξουσιατές-αναρχηκοί-αριστεροί στην εντατική από μαχαιριές φασιστοειδών για αυτό γίνονται όλα αυτά είναι μεγάλη συζήτηση για αυτό γίνονται όλα αυτά υπάρχει πόλεμος η ζωή σου ή η ζωή μου απλά αυτό δεν βγαίνει παραέξω γιατί φροντίζουν να το κρύβουν βέβαια μετά από πολλά χρόνια τελικά έκλεισαν τα γραφεία της χρυσής αυγής δεν είναι και τίποτα τρομερό αλλά όλο και κάτι είναι και αυτό ας μην πούμε περισσότερα γιατί από forum μουσικής το καταντήσαμε πολιτικό καφενείο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
johnnyk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 ένας φίλος μου έλεγε "οι motorhead είναι το μόνο συγκρότημα που ενώνει "αναρχικούς"-"φασίστες"." οι ίδιες οι λέξεις πάντως έχουν χάσει το νόημα τους με τα καταπιεσμένα αμόρφωτα πρόββατα που απαρτίζουν και τις δύο πλευρές. μη παραμυθιάζεστε
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Εσύ δηλαδή ξέρεις ότι ήταν φασίστας...? Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν επρόκειται για μερικούς τραμπούκους που αποφάσισαν ότι κάποιος είναι φασίστας για να δικαιολογήσουν το ότι έπρεπε κάπου να ξεσπάσουν ??? Επειδή εγώ ξέρω αν ήταν φασίστας και τι ακριβώς ήταν... ! Δεν μας λες και εμας?
jmone Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 μιας και το είδα τώρα έχω να πώ ότι δεν ήμουν μπροστά αλλά τα άτομα που έπραξαν κατ' αυτό τον τρόπο τα ξέρω πολλά χρόνια και ξέρω τι παίζει και δεν θα πήγαιναν σε κάποιον χωρίς λόγο να τον πλακώσουν εξ άλλου ποιο το νόημα να δείρεις έναν άκυρο? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
blue Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 jmone μηπως ξερεις κ αυτο που λεω για τον Κεραμεικο/Γκαζι προχτες? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
mechmg93 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 εξ άλλου ποιο το νόημα να δείρεις έναν άκυρο? βεβαια, το να δειρεις εναν μη ακυρο απ την αλλη εχει μεγαλο νοημα.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση