Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Έχεις αποκλείσει την περίπτωση μεταχειρισμένου; Νομίζω αξίζει τον κόπο μιας και ένας λαμπάτος δεν παθαίνει και τίποτα, άμα είναι χαλασμένος φαίνεται.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Οχι δεν τη εχω αποριψει την λυση μεταχειρισμενου ενισχυτη, εφοσον ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα απο την αλλη δεν εχει παρει το ματι μου και τιποτα σχετικο προς πωληση αυτην την εποχη, αλλα στο τελος του μηνα που θα γινει η αγορα, (να εχω πληρωθει κιολας να μην ξεμεινω :D), θα κοιταξω να δω τι παιζει και σε αυτην την κατηγορια!!

Marshall JVM410 + 1960 cab, USA Charvel San Dimas 2H

Δημοσιευμένο

O TSL ειναι αξιοπρεπεστατος ενισχυτης που κανει πολυ καλα τη δουλεια του, ιδιατερα ευελικτος και με το πλεονεκτημα εναντι των DSL του ξεχωριστου eq για καθαρα/drive. Eπιπλεον εχει το καλυτερο καθαρο καναλι που εχω ακουσει σε marshall (πλην των καινουργιων μοντελλων vintage modern κ.λ.π τα οποια δεν ειχα ακομα την ευκαιρια να ακουσω).

Απο την αλλη βρισκω το drive των DSL καπως πιο "ζεστο" ενω οπως ειπα και προηγουμενως αν και κανουν αξιοπρεπεστατα τη δουλεια τους δε σημαινει οτι θα εκπλαγεις απο τον ηχο του η θα σου πεσει το σαγονι κατω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Οσον αγορα στα περι αξιοπιστιας απο τον δικο μου δεν ειχα κανενα προβλημα ενω τα περισσοτερα αναφερονται στο (οντως κακα κατασκευασμενο) footswitch του. Οι τελικες λυχνιες που φορανε δε χρειαζονται καμμια αλλαγη (ειναι SVETLANA EL34) αλλα ειναι επιτακτικη η αλλαγη ολων των προενισχυτριων του.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο

Ευχαριστω πολυ fenderiarh!

Το θυμομουν οτι ειχες ενα TSL (combo αν δεν κανω λαθως) οποτε η πληροφοριες σου ειναι πολυτιμες.

Για προενισχυτικες εχω αρκετες ηδη , EHarmonix, JJ και Tungsol οποτε θα την βρω την ακρη :D

Τωρα για το footswich το εχω ακουσει αλλα η χρηση που θα του κανω εγω θα ειναι περιορισμενη οποτε...δεν νομιζω να μου βγαλει προβληματα.

Τωρα για τους VM δεν εχουν τελειως καθαρο ηχο, απλα εχουν καθαρα με ρολαρισμα του volume πισω και με το gain χαμηλα, και οσο να ειναι τσιμπαει λιγο ο ηχος.

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις!!

Marshall JVM410 + 1960 cab, USA Charvel San Dimas 2H

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...