Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γειά σας και καλές γιορτές

Αγόρασα την soundblaster Audigy ZS 80 και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα ACID για μουσικό προγραμματισμό

Οταν πάω στα option του Acid 5 και επιλέγω preferences ---- Audio device type δεν με αφήνει να επιλέξω την κάρτα ήχου μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

"The ASIO device SB Audigy 2 ZS ASIO [DE80] does not support the current sample rate."

Και αναγκάζομαι και επιλέγω soundmaper microsoft κτλπ

Γιατί συμβαίνει αυτό ?

Εχω windows Xp

Asio motherboard

Pentium στα 3,4 Gigahertz

1 Giga μνήμη

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσιευμένο

Κατ'αρχάς, καλώς ήρθες στο noiz.

Δοκίμασε το εξής:

Πήγαινε: File > Properties > Audio, άλλαξε το sample rate και τσέκαρε το κουτάκι που βρίσκετε κάτω αριστερά: start all new projects with these settings

Δημοσιευμένο
Κατ'αρχάς' date=' καλώς ήρθες στο noiz.

Δοκίμασε το εξής:

Πήγαινε: File > Properties > Audio, άλλαξε το sample rate και τσέκαρε το κουτάκι που βρίσκετε κάτω αριστερά: start all new projects with these settings[/quote']

Αχ σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!! Μόνο 48 μου επιτρέπει

Τι ακριβώς είναι το Sample rate ? γιατί να μη μπορώ δηλαδή να επιλέξω το 96 ? ή παραπάνω ? αφού υποτίθεται πήρα αυτή την κάρτα γραφικών για καλύτερες δυνατότητες

Δημοσιευμένο

Ώπα ώπα...

Τη δειγματοληψία αφορά η κάρτα ήχου, όχι γραφικών...

Samplerate είναι η δειγματοληψία, μεγαλύτερη τιμή -----> μεγαλύτερη πιστότητα ηχογράφησης.

Και για να μη γινόμαστε παρανοικοί, αν δεν έχεις ακουστικά προσεγμένο χώρο και high-end μηχανήματα αναπαραγωγής πολλών χιλιάδων ευρόπουλων, δε καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 44-48-88-96 khz....

Δημοσιευμένο
Ώπα ώπα...

Τη δειγματοληψία αφορά η κάρτα ήχου' date=' όχι γραφικών...

Samplerate είναι η δειγματοληψία, μεγαλύτερη τιμή -----> μεγαλύτερη πιστότητα ηχογράφησης.

Και για να μη γινόμαστε παρανοικοί, αν δεν έχεις ακουστικά προσεγμένο χώρο και high-end μηχανήματα αναπαραγωγής πολλών χιλιάδων ευρόπουλων, δε καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 44-48-88-96 khz....[/quote']

Αχ χίλια συγνώμμη ......... παιδιά είμαι με πυρετό 4 μέρες τώρα σχεδόν

Μέχρι 41 έφτασε !!!!!!

Κάρτα ήχου ήθελα να πω όχι γραφικών

Ηχου κάρτα πήρα :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση