Dragonlord Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Παρεμπιπτόντως, το forum jump γιατί δε λειτουργεί; Βγάζει "Sorry, this Module is nοt active!"... Τώρα που αυξήθηκαν τα forum, ένας λόγος παραπάνω να φτιαχτεί...
liakos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 δεν θα ηταν καλυτερο να βαζαμε τις κιθαρες μαζι με τα πεταλια και τους ενισχυτες? Practice cures most tone issues - John Suhr
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 δεν θα ηταν καλυτερο να βαζαμε τις κιθαρες μαζι με τα πεταλια και τους ενισχυτες? Συμφωνώ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Dragonlord Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το "Ανταλλαγές", καθώς κάτι μπορεί να είναι και για πούλημα και για ανταλλαγή... ας είναι όλα τα όργανα πχ στο "Όργανα" και να διευκρινίζεται μέσα στην κάθε αγγελία αν είναι για πούλημα ή για ανταλλαγή.
fleamail Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Διαφωνώ Καλύτερα να μείνουν τα όργανα χωριστά απο τα πετάλια και τους ενισχυτές για να υπάρχει καλύτερη συγκέντρωση των θεμάτων! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
wasted Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Με το παλιό σύστημα μπορούσαμε να αποθηκεύσουμε τις αγγελίες που μας ενδιέφεραν στα αγαπημένα. Μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο με τα threads; ¶σχετο: BTW μπορεί να φτιαχτεί να μπαίνει στον browser απάνω αριστερά σαν ονομασία ο τίτλος του thread; Empty Rooms
Dragonlord Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί το "Αγγελίες" στο πάνω μέρος κάθε σελίδας στέλνει πάλι στις παλιές;
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Sorrryyy... Διορθώθηκε. Live and let Live.
Ajowerty Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Εγώ που ήθελα να πουλήσω κάτι εισιτήρια κάποτε σε ποια κατηγορία έπρεπε να βάλω την αγγελία μου...; Μήπως να υπήρχε "others" section....? EAVY METAL IS THE LAW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση