NemOOO Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Ωχ φανταζεσται η γιαγια στο διάλειμμά της να καρφώνει την tele στον λαμπατο και να γκαζώνει...:lol: Aυτό θα πεί vintage....:lol: Time is just a fraction of the sine.......
exarhos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δλδ μιλάς εσύ μιστερ κιθαροκαβουρδιστίρι; :lol: :lol: ρε γαμωτο γιατι μου βγηκε αυτη η φημη? xa xa :D ολες οι κιθαρες μου ειναι κυριλε τωρα. :roll: oυτε μια www.myspace.com/costaexarhos
boukas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 http://www.jacksonmfg.com/news/index.php?display_article=19&show_archives=3 Μην το συνεχίζεις, θα ξεράσω! Έξαρχε πάει η μαύρη η καμμένη; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 ...Έξαρχε πάει η μαύρη η καμμένη; Ναι πάει .... αποτεφρώθηκε εντελώς και τη ρούφηξε -κατά λάθος- η ηλεκτρική σκούπα. :cry: :lol: :lol: :lol:
boukas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 κατάφερες και την πούλησες; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Καηκε τελειως στην 2η μεγαλη πυρκαγια!!! :D:D:D
exarhos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 αν την βλεπατε οταν τελειωσε... ασε που εχει ηχο ηταν δεμενο οργανο.. λυπαμαι που την εδωσα :roll: www.myspace.com/costaexarhos
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Εννοείς ότι λύπάσαι που την έδωσες πριν την ... καταστρέψεις οριστικά; :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh.
jmone Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 ρε μπαγάσα την έβαλες αβατάρ δεν άντεξες :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση