xilokopos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Τι ταξιδι ηταν αυτο;;;;θεε μου.. α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Να σκεφτείς ότι μετά από αυτή τη περιοδεία, ο Metheny τον έδιωξε... και πήρε έναν καλύτερο... :) :) :) :) :) Ακούω ότι ψάχνει για δουλειά στην Ελλάδα :) :) :) :) Mea Culpa
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 ολοκληρο το συγκεκριμενο live αξιζει...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity
xilokopos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 :) :) :) Τι να τον κανει μωρε τον αχρηστο... θα τον παρω να μου αλλαζει τις λαμπες α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να
takis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 απιστευτη μπαντα!thanks for sharing! :wink:
pastelius Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Αν και μ αρεσει το πιο αλητικο παιξιμο,ο Metheny εχει προσεγγισει πολυ ομορφα, ταξιδιαρικα θεματα..Ωραιες μπαντες φτιαχνουν παντως εκει στο Αμερικα ρε παιδι μου.. feel da FUNK blast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση