longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 σου συνηστω να διαβασεις το σχολιο καποιου "latinsoapsfever" απο την σελιδα του συγκεκριμενου video στο youtube.
Tamaman Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 καλα δεν ειναι εκει το θεμα.Μπορει να εχω γραψει και εγω σχολιο εκει...Δεν μου λεει τιποτα.Αλλα ενταξει μωρε.Σιγα το θεμα τωρα,αν ειναι ετσι παντως,που εγω αυτο πιστευω,ειναι φοβερο!
kosh Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Μήν το ψάχνετε, ο longshadow έχει δίκιο 1000%. Το είχα δεί αυτό το επεισόδιο όταν είχε προβληθεί.
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Αλλα ενταξει μωρε.Σιγα το θεμα τωρα εδω συμφωνουμε...αν και οποιος υιοθετει την δικη σου αποψη δεν θα επρεπε να συμφωνει..(το να λεμε δηλαδη οτι ο μητσικοστας ειναι ο νεος nostradamos δεν θα ηταν "σιγα το θεμα"). . .Φιλε kosh,γεια χαρα.. :wink: ..μου αρεσαν πολυ οι αποψεις σου στο thread περι λογοκρισιας... 8)
kosh Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Φίλε μου, γενικά χάρηκα πολύ που σε "ευαίσθητα" θέματα τύπου λογοκρισίας, στράτευσης κλπ που συζητήθηκαν μπόρεσαν να συνυπάρξουν απόψεις διαφορετικές, χωρίς flame wars και ακραία πόλωση τύπου "εθνικιστές" και "προδότες".
Tamaman Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 χεχεχε,οχι και νοστραδαμος!!χεχε lool:) ενταξη αν το εχει δει κι ολας ο kosh οταν ειχε προβληθει ετσι ειναι 100%!σιγουρα!
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 i know what you mean......αν η συγκεκριμενη συζητηση ειχε ανοιξει στο youtube για παραδειγμα,ολοι ξερουμε τι θα ειχε επακολουθησει...αnyway...επειδη βγαινουμε εκτος θεματος...I'm out......see ya..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση