elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Παντανέοι :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
jmone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Cool ε? Τοτε θα ελεγα S.O.D. κυριως για το 1 δευτερολεπτου τραγουδι τους dog on the tracks... :lol: εσένα σε πάω μόνο και μόνο γιατί ανέφερες τους SOD ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Οι Eagles of Death Metal ειναι υπερcool!!!!!
xilokopos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 SRV. με χιλια ειδικα οταν ειχε και την πιπα στο στομα... :D α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 It don't get any cooler than THIS www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Βασικα δεν ειναι σαφες τι εννοουμε λεγοντας cool. Για μενα οτι ειναι συναισθηματικα φορισμενο(με μη αναλαφρο τροπο) δεν ειναι cool. Με το παραπανω αξιωμα πχ ο cave δεν ειναι cool. Αν εννοουμε οτι Nick is the Man,τοτε σιγουρα ειναι cool.
jeremy Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Red Hot Chilli Peppers...ειδικά με τις πράσινες μο'ι'κάνες του Kiedies τα παλιότερα χρόνια!Αλλά και μόνο τον Flea να κοιτάξεις αρκεί! :wink:
apos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Cake! +1000. Η πρώτη μπάντα που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα τον τίτλο. Ο τύπος σου δίνει την εντύπωση ότι τραγουδάει πάνω σε.... αιώρα! :) Δισκογραφικά βέβαια, γιατί live δεν τους έχω δει. Οι coolest bands που εχω δει live είναι Stereo MCs και οι Μίκρο! http://www.10-code.com
konu57 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Cool ε? Τοτε θα ελεγα S.O.D. κυριως για το 1 δευτερολεπτου τραγουδι τους dog on the tracks... :lol: εσένα σε πάω μόνο και μόνο γιατί ανέφερες τους SOD αυτο ειναι αμοιβαιο :D S.O.D. και ξερό ψωμι! Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
Tamaman Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 δεν ξερω τι εννοοιτε cool,αλλα εγω πηρα το τελευταιο dvd των Kamelot,και ειδα οτι τα ατομα ειναι πολυ cool πανω στην σκηνη και χερονται απιστευτα αυτο που κανουν,και την δοξα που τωρα εχουν.Οπως επισης ειναι πολυ cool και τα τραγουδια τους,και τωρα και σαν conception!Επισης θα ελεγα και τους Evergrey που τρελενομε επισης!!!:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση