boukas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Θα σε προλάβω! Έχω τα μέσα εγώ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 μη τα βάζεις μαζί μου για το καλό σου το λέω :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Με θυμάσαι ρε Gay; Θα σε περιμένω έξω από το Ελληνικό! Η παρέα σου και η παρέα μου. Να τα "πούμε" μια και καλή.... Δεν μπορείς να πεις πάντως. Θα είναι το καλύτερο ζέσταμα για την συναυλία. 80ίλα.... :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 ανετάάάάά με τα xt και τις αλυσίδες μετά σκάνε μπάτσοι κάνουμε όλοι μαζί ένα ντου αγκαλίτσα μετά στη συναυλία και εξουθενωμένοι σπάμε 2 τράπεζες και πάμε για μπίρες ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Έτσι... Αν έρχονταν Σάββατο θα σπάγαμε το Τεξας! Αλλά για να δούμε, θα το ανοίξει μόνο την Τετάρτη; Πάντως αν το κάνει σκέψου: Θα σκάσει τόσος κόσμος που δεν το φανταζότανε! Ούτε σάββατο δλδ; :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 θα ρωτήσω και θα σου πω έχουμε και τα κονέ μας με τουν μαγαζάτορες ναούμ τι κάνουμε τόσα χρόνια κουνούπια πεταλώνουμε ? :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Μπα κι εγώ μαθαίνω αν είναι σήμερα! Τι σκατά θαμώνες είμαστε τόσο καιρό! Καλά ε πολύ γουστάρω αυτό το ναουμ που πετάς συνέχεια! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 ή είμαστε αλάνια ή δεν είμαστε ναούμ :lol: αυτό πως μου κόλλησε ούτε που ξέρω ναούμ να δω πως θα πάμε και στο ελληνικό πιο μακριά δεν μπορούσαν να το κάνουν ναούμ? :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Με τα πόδια! Στο μεταξύ θα είναι η 2η φορά που θα τους δω μετά τον Λυκαβητό. Τότε έσπειραν, τώρα να δούμε τι θα κάνουν, γιατί αρχίζουν να κλατέρνουν οι παππούδες! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 ο lemmy είναι εγγύηση ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση