tilemachos Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Γεια σε όλους.. έχω έναν ενισχυτη με line out και θέλω να ηχογραφώ τα όργανα στο PC. 1)Πως θα συνδέσω τον ενισχυτή με την κάρτα ήχου?Υπάρχει καλώδιο χοντρό καρφί(ενισχυτής) σε mini-jack(κάρτα ήχου)...???κάτι τέτοιο φανταζομαι... 2)Θέλω ένα προγραμματάκι το οποίο να επιτρέπει την ηχογράφηση ένα ενα τα όργανα και μετά να τα "ενώνει" για να έχουμε καλό αποτέλεσμα.. Τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
tilemachos Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Λοιπόν καλώδιο για να συνδέσω τον ενισχυτή στο pc βρήκα ... Το θέμα είναι τώρα αν ξέρει κάποιος πρόγραμμα που να επιτρέπει την ηχογράφηση ξεχωριστά κάθε οργάνου...
kontras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 αυτό που ζητάς είναι ένα πρόγραμμα DAW, δηλ cubase, nuendo κλπ κλπ, στο οποίο μπορείς να γράψεις ότι όγρανα θες και μετά να τα μειξάρεις, να τα επεξεργαστείς και πολλά πολλά άλλα Dreamers come and go, but a dream's forever
boukas Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 http://www.tweakheadz.com/guide.htm Ασχολήσου 1 βδομαδούλα (και πολύ λέω) και θα σου λυθούν πάρα πολλές απορίες. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
tilemachos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ πολύ.... θα επιστρέψω με τυχόν απορίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση