Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ξέρει κανείς κάτι για αυτό το κομμάτι; Είναι soundtrack της ταινίας μάτια ερμητικά κλειστά με τον τομ κρουζ. Τί είδος μουσικής είναι; Ξέρετε κάποιο τέτοιο συγκρότημα ή καλλιτέχνη;;

www.myspace.com/nathanlyk

Δημοσιευμένο

Ποιό λές? Αυτο με το ψυχεδελικό πιανάκι που ακούγεται σε διάφορες παραλαγές σε όλη την ταινία? Κ μενα μου αρέσει αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως το λένε.

Προς το Minimal μου κάνει το είδος.

Δημοσιευμένο

Το κομμάτι είναι του βρετανού συνθέτη Jocelyn Pook. Χαρακτηριστικά της η ατμοσφαιρική χρήση φωνών σε συνδυασμό με έγχορδα (βιόλα , βιολί, τσέλο) αλλά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Στο συγκεκριμένο κομμάτι Masked ball (αυτό με το minimal πιάνο είναι άλλο που λέει ο lambrosgg) χρησιμοποιεί reversed ψαλμωδίες καθολικών ιερέων για να πετύχει το αποτέλεσμα αυτό..

Δημοσιευμένο
Το κομμάτι είναι του βρετανού συνθέτη Jocelyn Pook. Χαρακτηριστικά του η ατμοσφαιρική χρήση φωνών σε συνδυασμό με έγχορδα (βιόλα ' date=' βιολί, τσέλο) αλλά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Στο συγκεκριμένο κομμάτι Masked ball (αυτό με το minimal πιάνο είναι άλλο που λέει ο lambrosgg) χρησιμοποιεί reversed ψαλμωδίες καθολικών ιερέων για να πετύχει το αποτέλεσμα αυτό..[/quote']

Της , οχι Του

http://www.jocelynpook.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...