Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

σας παρουσιαζω την νεα μου αγορα.. :)

6686571763332d972ac76cfd23a1bf0f3a9ece5a5c3a68d6f4c3f56e.jpg

boss_microbr_l.jpg

ειναι το boss micro br digital recorder το οποιο το πηρα για πρακτικους λογους πιο πολυ...

θα μου χρησιμευσει πχ :

1)στους 2 μηνες που ειμαι διακοπες στην κερκυρα καθε χρονο και δεν εχω pc σπιτι για μελετη κτλ

2)οταν πεταγομαι τριημερα στην χαλκιδικη :)

3)οταν βαριεμαι να ανοιγω το pc μου για να ηχογραφησω καποια ιδεα που μου ηρθε για κομματι

4)βαριεμαι να ανοιξω to pc για να μελετησω και να κανω Improvisation κατω απο backing tracks κτλ

και σε αλλα πολλα...

επισης μπορω να το χρησιμοποιω μαζι με την καρτα ηχου μου και να το ακουω απο τα μονιτορ που οπως λενε εκει βελτιωνεται ο ηχος του δραματικα!

εχει μεχρι και ενα gigabyte SD(Secure Digital) card για να βαλεις οσα backing tracks θελεις αλλα και για να μπορεις να ηχογραφεις οσα θελεις για πολυ ωρα και σε διαφορες μορφες(wav,mp3 κτλ..)

για παραδειγμα η μνημη 128ΜΒ μπορει να ηψογραφησει μεχρι και 65 λεπτα οταν εχει επιλεχτει mono track και mp3!

περιλαμβανει ακομα:

>293 ρυθμους drums(The rhythms don't consume any of the four playback tracks-they play back independently.)

>κουρδιστηρι

>εισοδο μικροφωνου

>usb port για να μεταφερεις αρχεια και να το συνδεεις με το pc

>AC adapter: Boss PSA

>Ultraportable palmtop recorder

>4-track playback

>32 virtual tracks

>Multi-effects processor(delay,reverb,chorus,phazer και αλλα πολλα)

>Dedicated guitar input

>center cancel features(δεν ξερω τι εννοει με αυτο)

>Time-stretch:δηλαδη σε οποιοδηποτε κομματι mp3 εχετε βαλει στο boss,μπορειτε να μειωσετε την ταχυτητα πχ ενος σολο που θελετε να βγαλετε χωρις να αλλαζει το pitch καθολου!

the MICRO BR is a four-track studio with four simultaneous playback tracks and two simultaneous record/input tracks. Each of the four main playback tracks also has eight companion Virtual Tracks (for a total of 32), so you can record take after take after take, then pick your best material for final mixdown.

you can also run the output into the RCA jacks on your PA aux. and record at much louder volumes.

κοιταχτε εδω τα specs αναλυτικα:

http://www.roland.com/products/en/MICRO_BR/specs.html

παρτε ενα δειγμα εδω:

και εδω καποια video demo!

http://www.roland.com/products/en/MICRO_BR/demos.html

ελπιζω να βγει καλη αγορα..παντως σιγουρα θα με διευκολυνει για καποιες περιπτωσεις μερικες απο τις οποιες τις ανεφερα παραπανω...

το περιμενω απο μερα σε μερα ακομα δεν μυ εχει ερθει... :wink:

Δημοσιευμένο
Καλορίζικο και καλές εγγραφές!

Πόσο πήγε το μαλλί;

thanks!

190 euros..(στην τιμη συμπεριλαμβανω και τα μεταφορικα!)

Δημοσιευμένο

Ωραίος!

Το έβλεπα σε κάτι περιοδικά χτες και το σκεφτόμουν ότι είναι πολύ καλή αγορά, ίσως από τα καλύτερα νέα προϊόντα της Boss εδώ και καιρό.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο
Εσύ πως θα γραφεις σε αυτό κ γενικα τι χρηση θα του κανεις?Εχει ενσωματωμενο μικρόφωνο?

thanks φιλε! :wink:

καταρχην τωρα 2 μηνες το καλοκαιρι που παιζει να μην εχω pc σπιτι μου θα φτιαξω διαφορα progressions για να μελεταω κατω απο αυτα,θα βαλω πολλα ετοιμα backing tracks,παλι για improvisations,θα ηχογραφω ιδεες που εχω για κομματια κτλ..

εχει και ενσωματομενο αλλα για καλυτερη ηχογραφηση μπορεις να βαλεις κανονικο..εγω θα βαζω το shure 57 μου για πιο καλο αποτελεσμα! :wink:

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

συγγνώμη που τα επαναφέρω!

βγήκε καλό τελικά? με ψηνει και μένα τελευταία!

επίσης, από που το τσίμπησες μονο 190 αν επιτρέπεται??

ευχαριστω εκ των προτέρων ε?

και επίσης αν κάποιος άλλος έχει ψάξει καθόλου για φορητά τετρακάναλα ή οκτακάναλα ας μην ντραπέι!

:D :D

Δημοσιευμένο

επίσης' date=' από που το τσίμπησες μονο 190 αν επιτρέπεται?? [/quote']

μια χαρα βγηκε!κοιτα αν και προς το παρον εχω δοκιμασει μονο τους preset ηχους το korg pandora εχει πιο ωραια gain...απλα το boss εχει.. απειρες δυνατοτητες...

το πηρα απο ενα μαγαζι απο αμερικη στο ebay :wink: (δεν θυμαμαι ποιο ομως..)

Δημοσιευμένο
συγγνώμη που τα επαναφέρω!

επίσης' date=' από που το τσίμπησες μονο 190 αν επιτρέπεται??

ευχαριστω εκ των προτέρων ε?

και επίσης αν κάποιος άλλος έχει ψάξει καθόλου για φορητά τετρακάναλα ή οκτακάναλα ας μην ντραπέι!

:D :D[/quote']

¶ν κάνεις έναν συμβιβασμό στον τομέα "φορητό", υπάρχει και αυτό (8κάναλο):

gnx3.jpg

http://www.thomann.de/gb/digitech_gnx_3.htm

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση