panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Στέκει ή το μπράτσο θα γίνει σα το γεφύρι της ¶ρτας ανάποδα;;;; 8O 8O :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω 13αρες. Σε μι. Και το μπράτσο κυριλέ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 φιου γιατί τη δουλειά την έχω κάνει ήδη......:D :D Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Μην τρελένεσαι, το πολύ-πολύ αν πριν είχες π.χ. 11αρες να θέλει λιγουλάκι σφίξιμο η βέργα, μπορεί και όχι όμως. ¶στην κιθαρούλα για μια-δυο μέρες να "συνηθίσει" το μπράτσο τις χορδές και μετά βλέπεις αν θέλει σφίξιμο η βέργα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Guru Alter Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Guru Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 σε πολλα μοντελα τα καπακι μπορει να τα δει αν βαλεις λεπτες χορδες. συνηθως με 12, 13 ειναι ολα κυριλε YouTube | Instagram
Alexei Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Eγώ 12αρες έχω... Και είμαι άρχοντας... Μην ανησυχείς!..
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ΟΚ σας ευχαριστώ..... Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Αχελάκο, πως παν οι μάντρες; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Γιατι ξερεις κανεναν που να χρησιμοποιει χαμηλοτερο νουμερο απο 12αρες σε ακουστικη :?: Αφου δεν παιζουν με κατω απο 12.... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση