jmone Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 xaxaxaxaxaaxax μεταξύ μας μεταξάς ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
The_Rover Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ρε παιδια θελέτε δεν θέλετε θα μας κουβαλήσετε κανεναν Λιακόπουλο στο forum και μετα άντε να βγάλεις άκρη.... :D :D :D εγω πάντως αυτο που έχω να πώ είναι όλα αυτά πουλάνε επειδή σου προβάλουν εικόνες οι οποίες δεν σου είναι γνώριμες... Γιατι ως γνωστόν το υποτειθέμενο "άγνωστο" και το υπότειθέμενο "απόκρυφο" είναι αυτο που σου τραβάει την προσοχή και σε τραβάει..... αυτά απο μένα.... learn to swim...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Taq δεν μπορούσα να συμφωνήσω περσσότερο με αυτά που είπες... :wink: Πάντως παίδες σήμερα αυτό που συναντάμε στους στίχους των μεταλ συγκροτημάτων είναι ως επι το πλείστον εκφράσεις αντίθεσης στις οργανωμένες θρησκείες (στο σύνολό τους) στους ιερούς πολέμους των μουσουλμάνων και γενικά στα συντηρητικά μυαλά που εναντιώνονται στη μεταλ κοινωνία κλπ. Πάντως για να καταλάβετε πόσο λεφτό υπάρχει τη μέση γενικά αρκεί να αναφέρουμε το γεγοός ότι κάπου στο artwork του oμώνυμου αλμπουμ των sabbath η εταιρία από μόνη της έβαλε έναν ανάποδο σταυρό χωρίς τη θέληση ή την απαίτηση της μπάντας κάνοντας όσους ασχολήθηκαν μαζί τους να μιλήσουν για σατανιστές και ουσιαστικά να κάνουν την καλύτερη διαφήμιη στο γκρουπ.....Πάντως όταν βλέπω κάτι φάτσες, εξώφυλλα και σκηνικά σαν αυτά των Death SS, King Diamond κλπ με πιάνουν τα γέλια.... Πάντως είμαστε η μόνη χώρα' date=' μαζί με τον νότο της Αμερικής, που ακόμα κυνηγάμε όποια μουσική έχει ηλεκτρική κιθάρα![/quote'] 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O To εννοούσες αυτο; Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Πάντως είμαστε η μόνη χώρα' date=' μαζί με τον νότο της Αμερικής, που ακόμα κυνηγάμε όποια μουσική έχει ηλεκτρική κιθάρα![/quote'] 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O To εννοούσες αυτο; Ναι. Απλά δες πως αντιμετωπίζεται οτιδήποτε ονομαστεί ροκ από την πλειοψηφία των μέσων, των εκπομπών, αλλά και του κόσμου. Απλά λες σε κάποιον ότι ακούς ροκ-μεταλ και σε κοιτά επίμονα να βρει την ανωμαλία σου :lol: :lol: Στο μεταξύ με αυτό Περι Ανέμων κάλαθο των αχρήστων μου φαίνεται ότι έχει παρεξηγηθεί ο λόγος ύπαρξης του περί ανέμων και σ' αυτό μάλλον φταίμε όλοι μας! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Ναι. Απλά δες πως αντιμετωπίζεται οτιδήποτε ονομαστεί ροκ από την πλειοψηφία των μέσων' date=' των εκπομπών, αλλά και του κόσμου. Απλά λες σε κάποιον ότι ακούς ροκ-μεταλ και σε κοιτά επίμονα να βρει την ανωμαλία σου :lol: :lol:[/quote'] Απλά κοίτα λίγο τη στήλη Ηard Fax στο hammer και θα καταλάβεις.....Επίσης ξέρεις τι γίνεται εδώ με τα μμε κλπ. Εξώ πού ξέρεις τι λένε; Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Μου μιλάς για το μόνο περιοδικό (αν και δεν θες να σχολιάσω τώρα...) που ασχολείται; Για έξω η ροκ έχει γίνει κάτι σαν τα λαικά τα δικά μας. Ειδικά σε Αγγλία, Γερμανία (σε αυτήν όχι μόνο η ροκ αλλά και ηλεκτρονικά), Σκανδιναβικές και κάτω χώρες. Όχι ότι στις υπόλοιπες πάνε πίσω εδώ που τα λέμε. Μόνο σε εμάς και στον νότο στην Αμερική ακόμα λένε τα δικά τους. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Θα σου πω μόνο δύο περιστατικά από το καινύριο Hammer του Ioυνίου: Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει η επικείμενη κυκλοφορία του νέου αλμπουμ των Akercocke, Αntichrist στην Ιρλανδία. Μάλιστα μια βδομάδα πριν την προγραμματισμένη εμφάνιση του γκρουπ μέλη του σχήματος αναγκάστηκαν να βγουν στο bbc να δηλώσουν τς θέσεις τους ενώ η αστυνομία απαίτησε να ελεγχθούν οι στίχοι πριν την πραγματοποίηση του live. Κάποιος κοινωνιολόγος στην Πολωνία ανακάλυψε ότι οι moonspell είναι σατανιστές των οποίων οι "σκανδαλώδεις" ζωντανές εμφανίσεις προάγουν το μίσος, την καταστροφή ναών, προπαγανδίζουν το θάνατο κλπ. Παράλληλα έστηλε αίτηση στο δήμαρχο Βαρσοβίας να απογορεύσει την επικείμενη ενμφάνισή τους. Επίσης πριν κάποιους μήνες απαγορεύτηκε στο ebay η πώληση μεγάλης γκάμας black metal δίσκων για τους γνωστούς "λόγους".... Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Καλά άστο μην το ψάχνεις δεν συγκρίνονται ο 1 κοινονιολόγος (πόσους δαύτους έχουμε κάθε μέρα εδώ), το ebay δεν απαγορεύει τπτ. Έχω πάρει από κει δίσκους.... Και με Ιρλανδία και ακερκοκε παίζει άλλο και όχι με σατανισμό; Α ναι και απ' όσα γράφει το σφυράκι να πιστεύεις το 10% και αν. Έχω ζήσει έξω (Γερμανία και Αγγλία) και κάτι έχω δει με τα ματάκια μου! Ρώτα και άλλους που βγήκανε έξω να σου πούνε. Κάθε καφετέρια (ιδίως σε Αγγλία) και ροκ-χεβυ. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OK αλλά δεν είμαστε οι μόνοι.....Κάτι σχετικά με ακύρωση συναυλίας κλπ έχει να γίνει από τους slipknot ή δε θυμάμαι καλά; Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Όχι είμαστε οι μόνοι. Κολλημένοι υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι αν αυτοί είναι 1-2 ή 100-200; Όταν πας έξω θα δεις και μόνος σου. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις