nik_scarlets Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Δοκιμασα σημερα στο ζοζεφ μερικεσ prs... Ηταν ολα τα λεφτα! Αλλα ενταξει ,απο τιμες μας τα χαλασε... Εχετε υπ'οψην κανενα ευρωπαικο e-shop εκτος του Θωμα που να εχει prs σε καλυτερες τιμες? Υ.Γ Δεν μπορω να βρω στο θωμα καμια Custom 22, που παλια τις χαζευα με τις ωρες.. Λετε να μην τις φερνει πια?
boukas Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Από ebay σου κάνει. Αν βρεις τον μενέλαο ρώτα τον να σου πει πληροφορίες "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
rock_day Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 δες και εδώ www.musicstore.de www.musik-schmidt.de
animae Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Bασικα κοιτα και το guitar store στα εξαρχεια. Εχει αρκετα καλες τιμες(στις SE τουλαχιστον, γιατι για τις πιο ακριβες δεν κοιταξα καθολου, συν οτι εχει και μπολικες). Κill the wise one!
ZiVeLeKi Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Βασικα εγω μολις σημερα εμαθα για τις PRS και μου φανηκαν πολυ καλες.Θα ηθελα να ρωτησω ποσο περιπου κοστιζουν?
animae Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Aναλογα για ποιες prs λες. Οι se για παραδειγμα ειναι φθηνες τους. Απο 600 και ανεβαινουν. Κill the wise one!
menelaos Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Οι "κανονικές", δηλαδή οι Custom πάνε γύρω στα 3000 στην Ελλάδα νομίζω. Οι CE είναι λίγο φθηνότερες. Οι SE πολύ πιο χαμηλά όπως είπε και ο forensick. Μετά παίζουν και οι Modern Eagle που κάνουν 6-7 χιλιαρικάκια :) Αν θες πληροφορίες για ebay και prs βάλε με msn να τα πούμε σαν άνθρωποι :)
dkall Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 http://guitare.playback-europe.com/recherche.php?id_marque=349&id_categorie=aucune&pageID=2 οι φθηνοτερες τιμες που εχω βρει σε Ευρωπη ...γηρασκω αει διδασκομενος...
ZiVeLeKi Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Eυχαριστω αν και μου ηρθε ολιγον ταμπλας
lakis1975 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Αυτη εδω οποτε τη βλεπω μου χαμογελαει... :D :D αλλα συγκρατουμαι οικονομικα, θα δειξει ποσο θα αντεξω ακομα. http://www.thomann.de/gr/prs_se_soapbar_ii_vc.htm και δεν την εχει το playback τσαμπα καιει η λαμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση