mimis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Και το αστείο είναι ότι τέτοια τραγούδια(ο θεος να τα κάνει) αποτελούνται ως εξής: Πρώτα λόγια και μετα συνέχεια το ρεφρεν ή να παίξουν πάλι τα πρώτα λόγια :) :)
electric_wizard Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Σε γλέντι από βαφτίσια στην Καλαμάτα κι ενώ έχω κόψει τις φλέβες μου και παίζω βιολί σκάει άσμα που ξεκινάει ως εξής ...: "Ναζιάρα μου, Χαδιάρα μου, Τελειώσαν τα τσιγάρα μου"....! Ντοινγκ%^$&^#$ The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...
anastasis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 το πιο αστειο thread στο νοιζ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pastelius Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 νυχτα παρ' τη ,τη σκεφτομαι συχνα. κανει party το χθες και με πονα 8O feel da FUNK blast
mechmg93 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 νυχτα παρ' τη ' date='τη σκεφτομαι συχνα.κανει [b']party[/b] το χθες και με πονα 8O ρε συ αυτο ειναι "ποιοτικο" :P :P :lol:
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 !! Κώστας Καφάσης "Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω' date=' γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο." [/quote'] Ίσως ο καλύτερος στοίχος των 70's :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +1. Μακράν ο καλύτερος!! :) .....και το ιστορικό "Πότε τον παίρνεις' date=' πότε τον τρως. Αχ πώς τελειώνει ο μισθός...." του Μπουγά[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά αυτό δεν το ήξερα, δίνει ρέστα :lol: :lol: :lol: :lol: Α, και επίσης: δεν είναι σκυλάδικο βέβαια, αλλά δεν αντέχω να μην τον postάρω (από τη μία και μοναδική Καλομοίρα): Got me feeling blue IΆ m so stuck on you Babe I am falling to pieces Νιώσε όπως εγώ and with just a kiss, Ξέρω θα μΆ αγαπήσεις!!! Ίσως η ελεεινότερη ομοιοκαταληξία της ιστορίας της ελληνικής μουσικής. Edit: ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ!! Της μουσικής γενικότερα!!!
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 .....και το ιστορικό "Πότε τον παίρνεις' date=' πότε τον τρως. Αχ πώς τελειώνει ο μισθός...." του Μπουγά[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά αυτό δεν το ήξερα, δίνει ρέστα :lol: :lol: :lol: :lol: Μα είσαι σοβαρός;;;;;;; 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 νυχτα παρ' τη ' date='τη σκεφτομαι συχνα.κανει [b']party[/b] το χθες και με πονα 8O ρε συ αυτο ειναι "ποιοτικο" :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση