Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Επειδη εχω μεγαλη τρελλα με τους κομπρεσορες (απλα δεν μπορω να παιξω χωρις αυτους,μια και ειμαι τελεκαστερακιας & τελε χωρις κομπρεσορα=σκορδαλια χωρις σκορδο :lol: ) θα σου πω οτι υστερα απο καμμια 30αρια κομπρεσσορες ολων των κατηγοριων και τιμων που εχω δοκιμασει ο καλυτερος ολων ειναι αυτος

http://www.jampedals.com/Dyna-ssoR.htm

απιστευτο καθαρο boost (εντελως "αχρωματιστο") και οσο sustain τραβαει η ψυχη σου,σαφως ενα "εκ των ουκ ανευ" πεταλι και κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερος απο τον Keeley (ο οποιος και "δαγκωνει" πολυ αλλα και χρωματιζει)

ο δευτερος καλυτερος που εχω δοκιμασει ειναι ο CompNova της T-REX & o τριτος ο Route 66 της VS .

απο τους 3 ο πιο "ειμαι ανοιχτος αλλα δεν με καταλαβαινεις,αλλα αν σβυσω θα το καταλαβεις" :lol: ειναι ο CompNova οποτε μπορει να μη σε εντυπωσιασει,ο Route 66 ειναι φοβερος κομπρεσσορας αλλα χρωματιζει αρκετα και τον καταλαβαινεις απο χιλιομετρα :lol: ενω ο JAM ειναι καπου στη μεση (οποτε συνδιαζει και τα δυο χαρακτηριστικα)..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
απο τους 3 ο πιο "ειμαι ανοιχτος αλλα δεν με καταλαβαινεις' date='αλλα αν σβυσω θα το καταλαβεις" :lol: ειναι ο CompNova οποτε μπορει να μη σε εντυπωσιασει,..[/quote']

+1000000000

Εγω τον εχω ON συνεχεια!Αρκετες φορες εχω κανει στιγμιαια on-off για να σιγουρευτω οτι "δουλευει" και να τσεκαρω αν τη συγκεκριμενη στιγμη κανει περισσοτερο καλο παρα κακο στο σημα μου,και παντα καταληγω να τον αφηνω ανοιχτο :) Αυτα βεβαια ισχυουν για τη Strat με τους single-coils,στη Samick με τους 2 hum, μαλλον προτιμω ακομπρεσαριστο το σημα εκτος κι αν θελω κι αλλο sustain σε καποιο lead.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...