The_Rover Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 :D :D :D ελα μην το πείτε το ξέρω βαριέμαι πολύ.... εμένα θα ήταν το comfortably numb learn to swim...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Το dogs των Pink Floyd ή το soundtrack του midnight express .. :wink: feel da FUNK blast
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Ένα από τα παρακάτω albums (ή μια επιλογή από όλα αυτά): Pink Floyd - Dark side of the moon Madrugada - Industrial Silence Μάνος Χατζιδάκις - To χαμόγελο της Τζοκόντας Tindersticks - Curtains Air - Moon Safari και μερικά κομμάτια ξέμπαρκα: Chris Isaak - Wicked Game The Sound - Can't escape myself Rene Aubry - A pres la pluie Tim Booth & Angelo Badalamenti - The dance of the bad angels Cousteau - Last good day of the year Beck - Everybody's got to learn sometime κ.α. πολλά.... www.facebook.com/YourPaintedSmile
blue Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 http://youtube.com/watch?v=cDY_r52hFPA https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
kramer8 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 born to be wild...(καθολου τετριμενο) hell aint a bad place to be...
Fotis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Πολύ άδικο να ξεχωρίσεις μόνο ένα τραγούδι... Σίγουρα κάτι θα εκφράζει περισσότερο και από το απόλυτο τη ζωή μας... Αν ήταν όμως να διαλέξω κάποιο, σίγουρα στην παρούσα φάση θα διάλεγα κάποιο των massive attack... έχω λιώσει τα σι ντι τους τον τελευταίο μήνα! (σορρυ που δεν έγινα περισσότερο συγκεκριμένος)
boukas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Μάλλον το soundtrack του μπομπ σφουγγαράκι! Μην γελάτε σοβαρά μιλάω. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 ποιος ζει στη θάλασσα σε ανανά ο boukaw7 :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
SamTheRipper Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Για μένα ένα ελληνικό άσμα ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΑΑΑΑΒΙ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση