pastelius Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast
theopas Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 ρε σεις ειναι επικο!!καθε φορα στο star channel τα ιδια και τα ιδια βαζει!! :D ελεος πλεον!!το λυπαμαι το coyotte! :oops: Φέντερ σε Λέο...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Okay wise guys, you always wanted me to catch him Now what do i do?? :lol: :lol::lol::lol::lol:
theopas Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Okay wise guys' date=' you always wanted me to catch him Now what do i do?? :lol: :lol::lol::lol::lol:[/quote'] you wait until the next episode!! :D Φέντερ σε Λέο...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Μιλαμε για το μαμηστεροτερο παιδικο ever!!! :lol: Καπου κυκλοφορουσε,απ οτι ειχα ακουσει, αλλη μια version,οπου πιανει το R.R. ,φοραει τη σαλιαρα,τρωει ενα κομματι,δεν του αρεσει και .....παραγγελνει πιτσα!! 8O 8O :lol: :lol: χαχααχχαχα Ειναι το μονο που δεν εχω δει! :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast
Alexei Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Χαχαχαχαχα!! :lol: O coyote είναι μακράν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ρε! Είναι ο καλύτερος...!
Rattlehead Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Γαμάτο! Το έχω πετύχει ξανά όμως, δεν είναι το τελευταίο επεισόδιο! Από ότι έχω ακούσει στο τελευταίο επεισόδιο το πιάνει, το τρώει αλλά δεν του αρέσει και παραγγέλνει πίτσα! Αλλά με τα ίδια μου τα μάτια δεν το έχω δει :) url=http://www.echidna-band.com]Echidna
Lost_Highway Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 OK, σειρά έχει ο Συλβέστρο. Να φάει επιτέλους αυτό το εκνευριστικό κιτρινοπούλι. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
SamTheRipper Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 και ο μπαγκσ μπάννυ να γίνει στιφάδο
Tamaman Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 δεν νομιζω να το πιανει και να το τρωει κι ολας!ειναι πολυ τραυματικο για τα παιδακια!αλλα απο τα καλυτερα παιδικα που εγιναν ποτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση